10+1 dolog, amiről minden barátnő beszélget, ha már régóta nem látták egymást

Miután minden kétséget kizáróan kivesézitek az univerzum működését és elviekben feltárjátok a globális éhezés problémájának megoldását, valljuk be, általában ezek a témák kerülnek terítékre.

Természetesen nem sorrendben, és gyakorta az egyes témák közepébe ágyazva egy-egy másikat, mert mi nők vagyunk, mi tudunk egyszerre több dologról beszélni.

1. A jelenlegi pasi

Kivel, mikor, hol találkoztatok, mit dolgozik, hol voltatok eddig randizni, milyen volt az első éjszaka és úgy egyáltalán milyen a szex, milyenek a haverjai, és hogy hogy van a kedves édesanyja. Előre enged az ajtóban, és fizeti-e a randevú költségeit vagy esetleg felezitek, vagy ne adj’ Isten veled fizettet ki mindent? És ez még csak a bevezető kör, az előétel mellé. A főétel mellé már a júniusi esküvő minden részlete jár.

tumblr_m5rqjs77UX1rxhburo1_500

2. A cuki srác

Vagy srácok. Akik nem a pasijaitok, de meg kell említeni őket és beszélni kell róluk, mert olyan kis helyesek. Ide tartozhatnak még azok a fiúk/férfiak, akik annak ellenére folyamatosan felkeresnek titeket üzenetben vagy akárhol, hogy van-e barátotok. Vagy, ha nincs barátotok.

3. A volt pasi

Hogy bizony-bizony mekkora egy suttyó volt, (még így több év távlatában is) hogy mit hallottá,l mit csinál mostanság (természetesen valami roppant szánalmas dolgot) és nyilvánvalóan mindezek után gondosan végig kell nézni az Instagram képeit és Facebook kiírásait is. Közösen. Egyenként.

4. A volt pasi új barátnője

Hogy mennyivel csúnyább, hogy a volt barátod mennyivel lejjebb rakta azt a bizonyos lécet, hogy mit tanul, és természetesen FBI ügynököket megszégyenítő alapossággal őt is leellenőrzitek Facebookon, Instagramon – és egye fene, azért beírjátok a Google keresőbe is a nevét, biztos ami biztos.

636112846226786836-551395373_cinderella
Mondanánk, hogy szegény lány azt se tudja mit csináltok, de valószínűleg tisztában van ő is azzal, hogy mit csinálnak a lányok, ha összeülnek…

5. A jelenlegi pasi volt barátnője

Akinek a leellenőrzése merőben ugyanaz, mint az előző pontban összefoglalt hölgyé, a konklúzió pedig minő meglepetés, szintén ugyanaz: ti sokkal jobbak vagytok és ezerszer jobban összeilletek a barátotokkal.

6. Volt osztálytársak évfolyamtársak/akárkik

A volt évfolyamtárs, aki már négy hónapos terhes miközben a ti méhetek köszöni szépen, jól van egymagában. A srác gazdasági matekról, aki épp elvette a barátnőjét, pedig még csak két éve vannak együtt és kikéritek magatoknak, nem is annyira szerelmesek, na meg persze a lány, akivel mindketten legjobb barátnők voltatok, de már ezer éve nem láttátok, amit nem is értetek, pedig olyan jó arcok vagytok mindketten.

vanessa-hudgens-excited-gif

7. A pasid anyja

Ha rendes, akkor azt ecsetelitek mekkora mázlitok van és mennyire előrelendíti ez a párkapcsolatotokat, ha pedig egy igazi házisárkány, nagyban ecsetelitek mit művelt az elmúlt időszakban és konkrét stratégiát eszeltek ki annak érdekében, hogy legyőzzétek. Khm, azaz megoldjátok a problémát.

giphy (5)

8. Az új állás

Amit imádtok, vagy épp ellenkezőleg, a hátatok közepére sem kívánjátok és már most alig várjátok, hogy dobbanthassatok. Továbbá megbeszélitek, hogy milyenek a kollégák, kedvesek-e a lányok, vannak-e jóképű férfi munkatársak és nem mellesleg – milyen a főnök?

9. Hogy mennyire le vagytok égve

Mit mondhatnánk, ez egy fix téma.

giphy (3)

10. A kedvenc sorozatotok

Láttátok a legújabb részt és ha igen, mit gondoltok róla? Ez egy kritikus pontja a közösen töltött időnek, és ha már régóta nem láttátok egymást, akkor annál több mindent kell megbeszélnetek. Hogy éppen most volt a sorozat fináléja? Akkor meg pláne!

+1. Hogy közös szelfi

Mert egy rég nem látott, vagy akár csak pár napja nem látott barátnővel aztán közös képek tömkelegét kell készíteni.

giphy (4)