10+1 dolog, amit a pasid tutira imád benned!

Szegény férfiaknak néha már az is éppen elég bonyolult, hogy megértessék az ember lányával, hogy szeretne vele huzamosabb ideig társas kapcsolatot létesíteni – járni. Az pedig szerencsétleneknek még nagyobb falat lehet, hogy minden egyes nap barátnőjük tudtára adják, mily nagyra is értékelik őt. Úgyhogy amennyiben te sem hallod a barátodat állandóan rólad áradozni, ne aggódj, ezekért a dolgokért egészen biztosan odáig van.

És bár a belső értékek a legfontosabbak, a bókáradatot ők a külsőségekkel kezdik majd, mi is így teszünk. Tehát mely testrészeidért, tulajdonságaidért és képességeidért adhat a barátod hálát minden nap?

1. A fenekedért.

Nahát, micsoda meglepetés már az elején. Természetesen embere válogatja, de elég nagy esély van rá, hogy a barátod vagy a melleidért, vagy a fenekedért, esetleg mindkettőért baromira odavan és mindkettőt imába is foglalja a nap végén. Ha pedig edzéssel még karban is tartod a hátsó térfeledet, egészen valószínű, hogy hosszú és boldog párkapcsolatotok lesz – legalábbis a pasidnak biztosan.

giphy-8

2. A két szép szemedért.

Mert nem létezik olyan férfiember, aki ne tudna értékelni egy gyönyörűen csillogó női szempárt. Legyen a szemed zöld, kék, barna vagy hupilila, nagy vagy kicsi, felfelé vagy lefelé konyuló, a barátod minden kétséget kizáróan különlegesnek és elbűvölőnek találja.

3. A hajadért.

Akármennyire is megy az agyára amennyi időt el tudsz tölteni a frizurád elkészítésével, igazgatásával és óránkénti ellenőrizgetésével, minden kétséget kizáróan imádja hogy mennyire puha tapintású, jó illatú, csillogó és hosszú.

4. Az ajkaidért, no meg a mosolyodért.

Ismételten: nincs olyan férfi a bolygón, akire ne lenne hatással (pozitív hatással!) egy hatalmas, meseszép és legfőképpen őszinte mosoly. Különben is a szemed és az ajkak mosolyából szoktak arra következtetni, hogy valakinek jó-e a kisugárzása, úgyhogy nem érdemes fukarkodni vele.

mrwlluk

5. Az illatodért.

Na nem akkor amikor fulladásveszélyig spricceled magadra a Chanel No. 5-öt, hanem amikor kijössz a tusolóból, bekened magad a kedvenc testápolóddal és ezt a kellemes, mégsem hivalkodó illatát a bőrödnek a nap 24 órájában érezheti. Vagy amikor a párnájának ugyanolyan illata van, mint a samponodnak. Vagy a pólójának, amiben aludni szoktál.

6. Hogy a barátai imádnak.

Mert valljuk be, imádnivalóan cuki vagy, neki pedig, még ha nem is mondja, fontos, hogy a barátai és a családja kedveljék a barátnőjét és büszke lehessen rá. Az egyik legmenőbb érzés lehet számára, amikor először bemutat a barátainak, ők pedig összevigyorognak amint elfordulsz.

yeah_sure_friends

7. Hogy tudsz főzni.

Ez bizony kétségkívül egy olyan tulajdonságod, amit nem dicsérnek eléggé, pedig lelkük legmélyén bizony az egyik jolly joker az attraktív hátsó térfeleden kívül.

8. Hogy tudsz kávét főzni.

Mert ő bizony ziher, hogy nem tud, neki is az édesanyja csinálta anno. Képes megjavítani egy gombnyomással a laptopodat, bekötni a tévét, kiválasztani ezer és egy ajánlat közül, hogy melyik számítógépet kellene megvenned ár-érték arányban – de a kávéfőző bekapcsolása és használata örök rejtély marad számára.

9. Hogy ha megbetegszik, te életben tartod…

… és elviseled. És főzöl neki húslevest, és betakargatod, és csinálsz neki borogatást és hagyod, hogy hosszan elhúzódó haldoklásában annyit WoW-ozzon, amennyi csak megmaradt férfi erejéből telik és csak akkor hozod fel neki, hogy esetleg letusolhatna, amikor a szaga alapján már kétséges, hogy pulzusa ellenére még életben van-e. Nagyon nagyra értékeli.

tumblr_mqvbt7enbm1qhmz3bo1_500

10. Hogy rendet tartasz körülötte.

A férfiak köztudottan a desktopukon és az autójukban tudnak csak rendet tartani, a lakásukban valamilyen különös oknál fogva ezeket a rendfenntartási ismereteket még nem sikerült kamatoztatniuk, úgyhogy minden alkalommal lelke legmélyén nagyra értékeli, hogy a tizedik pohár összegyűltével te kiviszed azokat a konyhába és elmosogatod őket. Ja mert te azt is csinálod, hiszen olyan rendes vagy.

+1: Hogy hajlandó vagy lefeküdni vele.

Valljuk be. Ezért szeretnek a legjobban.

tumblr_m94ftj6s4d1rweugqo6_250