15 dolog, ami szexivé teszi a pasikat

Lehet luxus apartmanja a tengerparton, vagy egy egyszobás lakása valahol a világ végén, vannak olyan dolgok, amelyek minden férfit ugyanolyan ellenállhatatlanná tesznek.

1. Olyan kis vicces.

De tényleg.
És nem azokról a szituációkról beszélek amikor kinyomorítasz magadból egy-egy kacajt mert annyira jól néz ki (a vadonatúj BMW-je…) és “Akár még vicces is lehet… két vodka után.”, hanem amikor akár egy darab milliméter pontosan odaillő mondatával eléri nálad, hogy szakadj a nevetéstől, és úgy összességében, szó szerint, bármikor el tudja nálad érni ezt a hatást.

2. Olyan kis lovagias.

Kinyitja az ajtót meg ilyenek? Hát ez nagyszerű, de vannak, akik azért ennél magasabbra teszik a lécet.
Ha nem tudtál magadnak reggelit venni munkába menet, akkor hirtelen megjelenik a kedvenc szendvicseddel, vagy hogy ha épp rosszul érzed magad, akkor érted megy és hazavisz, és ami a legfontosabb, mindezeket anélkül teszi, hogy te csak utaltál volna rá, nem hogy kérted volna.

125aa9e97cfafcd74803c737408f08a7

3. Lehet rá számítani.

Nem kell amiatt aggódnod, hogy egy távirányító feletti veszekedés után bepöccen és otthagy, hogy a több éves legnagyobb békében és nyugalomban közli, hogy amúgy lehet neki nem való egy párkapcsolat, hogy indokolatlan és irracionális tetteket visz véghez, mert ő egy olyan férfi, aki tudja mit akar, és az te vagy, minden eshetőségben.

4. Jó az illata.

Ezt azt hiszem nem is szükséges magyarázni.

5. A hangja.

Ezt sem.

charlie-hunnam-jpg

6. Fogalma sincs mi az a “statement necklace” vagy a “platformos cipő”

… és ez így van jól.
Ezer bocsánat mindazon hímneműektől, akik ezen témákban otthonosan mozognak, de akadnak lányok akik nem ájulnak el attól, ha egy meleg stylistot megszégyenítő attitűddel ecseteli az alany a Zara kellős közepén, hogy melyik fazonú kabát pontosan miért áll jól.
Néha egy férfinak csak annyira kell ismernie a divatot, hogy tudja melyik nadrágban jó a feneked, hidd el.

7. Ha végleg meggyilkoltad a laptopodat, fél perc alatt megcsinálja…

… ahogy a leszakadt függönytartót, a kilyukadt biciklikereket és úgy egyáltalán, bármit.

8. Főz.

Nem, nem úgy főz, hogy furfangosan felajánlja, hogy főzzetek együtt, majd miközben te éppen teszed a dolgod ő hirtelen felszívódik és csak a végén bukkan elő, hanem csak egyszerűen… főz.
Csak úgy.
Neked.

c1f22731b52247e946934a9fe23a72d7

9. A nap bármely szakaszában képes felsorolni kapásból öt dolgot amiért szeretnivaló vagy…

… még ha pocsék kedved is van és egy merő hisztéria vagy és fogalmad sincs ki az az elmebeteg ezen a planétán aki képes lenne rád nézni vagy beszélni hozzád, hiszen borzalmas vagy.
Jut is eszembe.

10. Zseniálisan kezeli a női drámákat.

Jó, erre a pontra igazából csak filmekben és sorozatokban találtam példát, de biztos vagyok benne, hogy nagyon szexi lenne, ha lenne egy ilyen férfi a világon.

11. Nem fél attól, hogy összekoszolja magát.

Vagyis, ha rálépsz véletlenül a cipőjére nem sikít fel, vagy ha leeszi a pulóverét nem esküszik bosszút az étterem vezetőjére, mert ő férfi, és nem a cipőjének csillogása határozza meg az életét.

1b4da6b966bab10860a4298d09c82a69

12. Hogy teljesen kócosan, borostásan, egy szál lyukas melegítőben is jól néz ki.

Bár ez egyrészt nem fair, másrészt nagyon, nagyon… tudjátok.

13. Vannak hibái.

Ha meglátja, hogy foci megy a tévében, se kép, se hang? Napokra eltűnik amikor feltölti a WoW accountját? Vagy tíz centit vágattál a hajadból és még ez se tűnik fel neki? Ezek az apró fiús dolgok lehet, hogy elsőre bosszantóak, de valahol mélyen nagyon is vonzó és egészen elbűvölő, hogy valamiben nem olyan tökéletes.

14. Szereti az állatokat.

Nem mondhatjátok, hogy én voltam az egyetlen aki a kutyás fazonnak szurkolt a Szex és New Yorkban.

15. A tény, hogy tökéletes teljesen természetes neki.

Nem várja el, hogy ajnározd, hogy könyvet írj zsenialitásáról, hogy pálmalevelekkel legyezgesd mert az előbb említett tizennégy pont illik rá, hiszen mindezeket nem azért csinálja, mert ki akarja vívni valakinek az elismerését.
Egyszerűen csak ilyen.
Szeret örömet okozni másoknak és törődni másokkal anélkül, hogy bármit is várna cserébe.
Az pedig, hogy szexi, nem teszi őt nagyképűvé, sőt, gyakran el se hiszi, hogy az lenne.

Dylan-OBrien-Teen-Wolf-Sexy-Laugh

A képek forrása a Pinterest.