1 ruha, 4 különböző helyre – Outfit Klaudiától

Oldd meg praktikusan az öltözködést! 1 ruha, 4 különböző helyre, hogy mindenhol trendi lehess! Most megnézheted, én hogy variáltam 1 ruhát több helyre. Egy szexi nyári ruha, először bulisan.

Fekete borítéktáska, nyaklánc, karkötők, óra, gyűrű, öv és egy fekete-barna magassarkú. Megfelelő összeállítás egy péntek esti bulihoz. Ősszel megint főszerepet kap a fekete!

f1

Ruha : Newyorker  Cipő : Humanic   Táska: H&M

A következő variáció tökéletes strandoláshoz. Nagy táska, hogy minden elférjen benne, és semmit se hagyj otthon. Strandpapucs, napszemüveg, és egy kis kiegészítőként, most állatmintás karkötőt választottam hozzá.  Az élénk színű fürdőruhák, alapdarabok a nyárra. Sajnos már nem sokáig élvezhetjük a napsütést…

fashionfave (4)
T
áska : Mango

fashionfave
V
árosi öltözékünkbe csempésszünk egy kis izgalmat. Ez az összeállítás remek választás egy rohangálós napra, hiszen egy pillanat alatt fölkaphatod, ráadásul szellős viselet , és egy bikini felett is mutatós.

fashionfave (1)
Cipő : H&M

Szintén egy laza öltözék, akár városba, akár egy kisebb összejövetelre, ősziesebb napokra. Mivel már nem sok van a nyárból, és kezd hűvösödni az idő, így igazi dilemma, hogy mikor, hogy lépjünk ki otthonról, mert az időjárás kiszámíthatatlan. A bakancs sokak nélkülözhetetlen darabja, szőrme mellény, ami megint visszakerül a boltokba. Nem túl meleg nadrág, táska és sok sok kiegészítő.

fashionfave (2)
Nadrág : Stradivarius