2011 színtrendje tavaszra és nyárra

Idén a tavasz és nyár roskadásig tele lesz trendi darabokkal amelyek persze a legdivatosabb színekben fognak pompázni. Ha valaki kételkedne abban, hogy a színeknek is van „trendje”, az most nagyon figyeljen.

 

Fehér

Az ártatlanság, tisztaság színe. Egy fehér ruhával nem nyúlhatsz mellé, mindig elegáns és letisztult hatást kelthetsz vele. Ne hidd, hogy a fehér egyszerű, unalmas szín, ebben is lehetsz dögös és stílusos.Olyan, mint a fekete: mindenhez megy.

bottega-veneta
Bottega Veneta
Viktor&rolf
Viktor&Rolf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Világosszürke

Első hallásra nem csigázza fel az embert, ám ha megnézzük ezeket a ruhákat, láthatjuk, hogy egy olyan színről van szó, amely kicsit visszafogottabb, nem hivalkodó. Mindennapokra és különleges alkalmakra is kiváló választás.

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti
roberto-cavalli
Roberto Cavalli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Világoszöld

Lehet, hogy hirtelen snassznak tűnik, a tervezők mégis láttak benne valami újat, sikkeset. Ne félj kipróbálni, mert nehezen hibázhatsz vele. Nem erőteljes szín, kivétel nélkül mindenkinek jól állhat, a nagy hangsúly a mintán és a fazonon van.

alberta-ferretti
Alberta Ferretti
Matthew Williamson
Matthew Williamson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Narancs

Energikus és vibráló. Vigyázz, nehogy túlzásba vidd, válassz tompább árnyalatot, és csak akkor kockáztass a rikítóval, ha biztos vagy magadban. A fehér bőrűeken nagyon virít, ezért ők még jobban figyeljenek oda.

Bottega Veneta
Bottega Veneta
CAROLINA HERRERA
Carolina Herrera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lila és világos pink

Fiatalos és vidám. A lila nagyon sikkes, könnyű magad dívának érezni benne. Egy lila szatén ruha ontja magából a szexualitást és a vonzerőt, így igazán dögös lehetsz benne.

Bottega Veneta
Bottega Veneta
Carolina Herrera
Carolina Herrera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citromsárga

Nem savanyú, mint a citrom, ha ügyes vagy és jól kombinálod, akkor olyan édes lehet, akár a méz.  Barna bőrön nagyon jól mutat, világosabb bőrűek inkább vaníliához hasonló árnyalatokat válasszanak. Feltűnő szín, a bogarakkal vigyázz…

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
Christian Dior
Christian Dior

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fekete

Őszintén: kinek ne lenne a szekrényében legalább egy fekete darab? A nők imádják, mert könnyen kombinálható, mindenhez illik, elegáns és slankít! Arra azért figyeljünk, hogy ne túlozzuk el, mert hirtelen gyászossá válhat a külsőnk.

Victoria Beckham
Victoria Beckham
Gianfranco Ferre
Gianfranco Ferre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kék

A kéket sokan nagyon szeretik, mások pedig nem tudják elképzelni magukon.  A tervezők nagyon rákaptak erre a vidám, fiatalos és friss színre, és pompásabbnál pompásabb kék ruhákat terveznek. Mindegy, hogy világos vagy sötét, nem lehetsz benne slampos vagy unalmas.

Christian Dior
Christian Dior
DKNY
DKNY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motívumok
Virágmotívum

Maya a méhecske minden álma lehetne egy ilyen ruha. Kicsit retrós, de különlegesebbé tudja varázsolni a ruhát. Nem kell feltétlenül folkosra venni a stílust, viseld csak lazán és egyszerűen, valamint tartózkodj a túl nagy mintáktól.

Erdem
Erdem
DKNY
DKNY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csíkok

Egy csíkos ruha vékonyíthat, vagy éppen magasabbá  tehet. Egyes tervezők komplett kollekciókat is terveznek köré.

Marc Jacobs
Marc Jacobs
Missoni
Missoni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pöttyös

A pöttyök aranyosak. és nagyon retrósak. Idén bőven válogathatsz közöttük, mindegy, hogy cipőt vagy ruhát keresel.

Oscar de la Renta
Oscar de la Renta
Paul Smith
Paul Smith