2012 MTV VMA – A vörös szőnyeg!

Mint minden évben, így múlt héten is megrendezésre került az MTV zenecsatorna egyik legrangosabb díjátadója, a Video Music Awards. Talán az egyik legnagyobb érdeklődést keltő rendezvényéről beszélünk, hiszen a világon több millióan követik nyomon élőben, illetve online az eseményt. Mint már azt megszokhattuk voltak akik ügyesen kiválasztották a tökéletes ruhát, azonban akadtak olyanok is, akik igencsak mellényúltak választásukkal..

Katy Perry

Copyright JustJaredAz est talán egyik legszebb hölgyeményével kezdenénk. Katy kezd visszatérni eredeti “formájához”, nem célja minél nagyobb bohócot csinálnia magából. Természetes színű haja sokkal nagyobb sikert aratott, mint az elmúlt hónapokban viselt parókái. Perry egy gyönyörű Elie Saab költeményben pompázott a szőnyegen! A ruhát egy Jimmy Choo cipővel, s saját fülbevalóival dobta fel.  Az előadó egyértelműen beletalált ezzel a választással!

Emma Watson

Copyright JustJaredEmma Watson megjelenése sokakban kételyt ébresztett, ugyanis a 22 éves angol színésznő, egy Peter Pilotto ruhát viselt, melyről sokan nem tudták eldönteni, hogy megfelelő volt-e erre az alkalomra. Watson színésztársával érkezett a díjátadóra, ezzel is promózva hamarosan megjelenő “The Perks Of Being A Wallflower” című filmjüket. A színésznő lábbeliként, egy Tom Ford cipőt választott. Ha a ruha nem is, Emma szépsége biztos mindenkit megnyert.

Ke$ha

Copyright JustJared Sokan már azt hihették, hogy az énekesnő karrierje a végéhez ért. De nem, ugyanis ezen az eseményen debütált “új” külsejével, s közölte hamarosan megjelenő, új slágerének címét is. A szőkeség egy Zaldy ruhát viselt, melyet Prada cipőkkel, s Marie Todd gyűrűvel egészített ki. Hát mit is mondjunk, nem a legjobb választás volt. Igen előnytelen alakot varázsolt a ruha a 25 éves hölgyeménynek.

 

Nicki Minaj

Copyright JustJaredNem múlhat el úgy egy esemény sem, hogy a lassan 1 éve ismert 29 éves énekesnő, s rapper, Nicki Minaj nem extrém külsővel hívná fel magára a figyelmet. Egy Versace kezeslábasban jelent meg, melyhez természetesen egy neon-sárga-zöld színű parókát párosított. Igazából nem tudjuk, hogy mikor fogja már megunni ezt a túlzott, erőltetett “őrületet”..

 

Alicia Keys

alicia-keys-vmas-06A 31 éves, gyönyörű énekesnő ezen az eseményen debütált újra. Szemmel láthatólag jót tett neki egy kis szabadság, hiszen tökéletes formában van. Alicia egy ezüst, Alexandre Vauthier ruhában vonult végig, melyhez egy tökéletesen passzoló Gucci magassarkút választott. Bátran kijelenthetjük, hogy ő egyike azoknak, akiknek valóban jól áll a rövid haj.

 

 

Taylor Swift

Copyright JustJaredMegszokhattuk, hogy az ifjú csillag általában tarolni szokott külsejével. Swift mindig is az elegancia, s az egyszerűség híve volt, így nem meglepő mostani megjelenése sem. Taylor egy gyönyörű J. Mendel zakót, s nadrágot viselt, melyhez Tom Ford cipőit párosította. Ez az outfit pedig remek példa, a kevesebb, néha több elvének. Nem kell ide extrém hajszín, vagy óriási magassarkú, hiszen a természetesség még mindig nagyobb sikernek örvend.

Miley Cyrus

Copyright JustJaredMiley Cyrus tudja jól, hogyan is lehet felkelteni maga körül az érdeklődést. 1-2 hete folyamatosan a sajtóban szerepelt, hiszen megszabadult hosszú fürtjeitől, s egy új, eddig tőle még szokatlan, szőke hajkoronát varázsoltatott magának. Ettől eltekintve azt kell mondanunk, tökéletesen nézett ki. A 19 éves tinibálvány egy Emilio Pucci ruhában pompázott, melyhez Louboutin cipőt választott.

 

Rihanna

Copyright JustJaredA 24 éves barbadosi szépség sokaknak meglepetés okozott, Rihanna gyönyörű volt. Lehet, hogy Taylor, vagy Katy esetéből tanulva, ő is “természetesre váltott”?! Elhagyta rikító színű parókáit, s a már ízléstelennek számító ruháit. Rövid hajjal s egy fehér Adam Salman ruhában pompázott a rendezvényen. Sokak szerint sokkal jobban nézett ki így, mint minden giccsel együtt. Egyet kell értenünk, valóban jól áll neki a természetesség!

Nektek melyik hölgyemény megjelenése tetszett a legjobban?