2017 legszebb sminkjei a vörös szőnyegről

Most, hogy közeledünk január végéhez és kezdenek lecsendesedni a tavalyról szóló cikkek az interneten, ideje egy kicsit ismételten felfrissíteni az elmúlt évet! Ezúttal a 2017-es vörös szőnyeges megjelenések, azon belül is a sminkek lesznek a mai főszereplők.

 A ruhák mindig nagy szerepet kapnak, ám kevesen térnek ki az ahhoz kreált sminkekre, pedig ugyanolyan fontos, mint egy jól megtervezett szett. Éppen ezért mi ma erre fektetjük a hangsúlyt, nézzünk a legjobbakat!

Danielle Brooks

A hajviselete már önmagában feltűnő, ezért sok lett volna, ha még a sminkje is túl hangsúlyos. Remekül eltalálták ezt a smaragdzöld színt, gyönyörűen mutat a bőrével és éppen csak annyira színes, hogy kiegészítse a hajkoronáját.

db

Demi Lovato

Hosszú, fekete hajával és telt alakjával egy igazi latin bombázó, ezt remekül kihangsúlyozták egy bronzos, fényes sminkkel. Nem is kell mindig túlzásokba esni!

dlo

Kerry Washington

Hosszú, egyenes haj, letisztult, vállakat szabadon hagyó ruha… Feldobták hát egy erős füstös sminkkel! Merész választás, mert túl sok is lehetett volna ez a nagy kontraszt, de a csillogás miatt tökéletesen mutatott a szettjével.

kerry washington

 Sophia Bush

A színekkel nem árt óvatosan bánni, mert nagyon mellé is nyúlhatunk vele. Sophia szemszínéhez viszont gyönyörűen illik ez az élénk lila árnyalat, így nem volt túl sok, hogy alul és felül is ezt a színt használták. Éljen a bevállalósság!

sbb

Sophie Turner

Fehér bőr, szőke haj, szinte kiált a piros ajakért! Ezt szerencsére Sophie sminkese is tudja, így a szőkeség szájhangsúlyos sminket kapott vörös ruhájához. Kitűnő páros!

sturner

Zoe Kravitz

A rövid haja miatt  frizurával nem tud játszani, de remekül állt ez a vastag, cicás tusvonal a szőke hajához. Ha jól megnézitek, a szempillák nem lettek túlzottan kiemelve, így tényleg a tusvonal kapta meg a fő hangsúlyt.

zk

Rihanna

Tudjuk jól, hogy Riri nem a visszafogottság híve, nincs is ezzel semmi gond. Ez a csupa rózsaszín smink máson akár túlzás is lehetne, de szerintünk neki remekül áll és gyönyörűen passzolt a ruhakölteményhez is, amit viselt a tavalyi MET Gálán.

rihanna

Kim Kardashian

Hogyan is maradhatna ki? A haját sem gondolták túl, ezért szuperül állt neki ez a nagyon természetesnek ható, szempillahangsúlyos smink. Szeretjük ezt az arcát Kimnek, neki remekül áll a #nomakeup makeup.

kimka

Forrás: stylecaster.com