2018 új sorozatai

Egy igazán jó sorozatot manapság tényleg nehéz találni, mutatjuk idén melyik produkciókkal érdemes próbálkozni!

Újoncok 2018-ban:

The Alienist

Indulás: január

Az 1800-as években rejtélyes sorozatgyilkosság üti fel a fejét, az áldozatok mind férfi prostituáltak. A történet ebben a formában rejtélyesen hasonlítana Hasfelmetsző Jack esetéhez, viszont itt, az előzetesek szerint, misztikus vonalat is megpendítenek a rendezők. Az ügyben Theodore Roosevelt nyomoz, aki ekkor még csak rendőrfőnök. A sorozatnak igen erős a szereplőgárdája: találkozunk Dakota Fanninggel, Daniel Brühllel és Luke Evansszel is. Ráadásul magyar vonatkozás is van benne: az első évadot teljes egészében Rákospalotán forgatták.

Alienist-Cover-Photo-1

The Chi

Indulás: január

Chicago kemény életét bemutató sorozat, a Shameless-hez hasonlítják. A város perifériáján élők életébe nyerhetünk betekintést, olyan színészek kaptak a produkcióban szerepet, mint Alex H.Ribbert a Holdfény című filmből, avagy a Straight Outta Comptonból ismert Jason Mitchell .

the-chi

Good Girls

Indulás: február

Breaking bed női változatban. No, nem teljesen ugyanis a három kertvárosi anyuka nem drogot állít elő a pincében, hanem rablást hajt végre, ami nem úgy sül el, ahogyan azt tervezték. Egy laza kis sorozat a nehéz napok végére.

good-girls

Life Sentence

Indulás: márcis

PLL rajongók, ismerős arc, ugye? Egyik csinos kis hazudozónkat új szerepben láthatjuk, ő alakítja a főszereplőt, Stella Abott-tot, akinél évekkel ezelőtt gyógyíthatatlan rákot diagnosztizáltak, majd csodával határos módon mégis meggyógyult. A sorozat arról szól, hogyan néz szembe főhősünk a halálos betegként hozott döntéseivel, amelyekről hamar kiderül, hogy nem mindegyik volt túl okos. Bennünket megfogott, izgalmasan hangzik!

unnamed

Siren

Indulás: március

Bristol Cove-ot legendák lengik körül, egykor a szirének búvóhelye volt, viszont idővel városi legendává változott, egészen addig, amíg egy rejtélyes lány fel nem kelti a helyi tengerbiológusok figyelmét. Hogy mi volt az oka annak, hogy kimerészkedett a szárazföldre, és mik a céljai- reméljük hamarosan kiderül!

147471-2132

Maniac

Indulás: 2018.

A Maniacról viszonylag keveset tudunk, egy elmegyógyintézet lakója új életet álmodik magának egy kitalált világban. Valószínűleg két síkon fognak zajlani az események, viszont a találgatások helyett elmondjuk, hogy ilyen kevés információ hiányában is, azért várjuk ennyire a sorozatot, mivel Emma Stone fogja alakítani a női főszereplőt!

newseries2018-maniac