29 éves lett a Transformers sztárja!

Megan Fox az évek alatt leginkább plasztikai műtéteivel keltette fel a sajtó érdeklődését, mi azonban sikereire, és élete érdekes mérföldköveire helyezzük a hangsúlyt!

1.

Mindössze öt éves volt, amikor drámát és táncot kezdett tanulni, iskolás korában  versenyszerűen úszott, ezen kívül a balett, a színjátszás és a profi szintű ugrókötelezés is fontos szerepet kapott életében. 13 évesen már modell- és tehetségkutató versenyeket nyert.

2.

A szexi színésznőről nehéz elhinni, hogy iskolás korában gyakran csúfolódtak vele osztálytársai. Emiatt utált iskolába járni, és azt nyilatkozta, inkább a mosdóban ebédelt, csak hogy addig legalább békén hagyják.

fashions-cloud com

3.

Remek szörfös! Állítólag egy alkalommal közelről megismerkedett egy nagy fehér cápával…

4.

2001-ben, 16 évesen kapta meg első filmszerepét a Karibi Vakáció (Holiday in the Sun) című amerikai vígjátékban, ahol az Olsen ikrek mellett tűnt fel egy Brianna nevű karaktert alakítva.

5.

2004-ben ismert sorozatsztárrá lépett elő a Hope& Faith című sitcom szereplőjeként, s bár a sorozat csupán két évadot élt meg, Megan élete több szempontból is pozitív irányt vett: a forgatások alatt ismerte meg nála 13 évvel idősebb férjét, Brian Austen Green-t, akivel két gyermeket nevelnek. Viccesen egyszer azt nyilatkozta, hogy amikor a Beverly Hills 90210 című sorozat futott, ő túl fiatal volt, és nem nézhette. (A sorozatban Brian is szerepelt.)

wwwparentdish ca

6.

Az igazi áttörés 2007-ben jött el, amikor a szexi színésznőt beválasztották a nagy sikerű Transformers mozi szereplői közé. A filmben nyújtott alakításáért begyűjtött egy jelölést, méghozzá a National Movie Awards legjobb női főszereplőnek járó díjára, azonban végül nem ő nyerte el.

www97047com

7.

2008-ban az FHM magazin a Föld legszexibb nőjének választotta meg, 2009-ben pedig a második helyre szavazták az olvasók. 2009-ben szerencsére nem csak szépségét, külsejét díjazták: két kategóriában is Teen Choice Awards “szörfdeszkát” vihetett haza.

Teen Choice Awards 2009 - Press Room

8.

2009-ben több férfimagazin „Megan mentes napot tartott” weboldalán, mivel a színésznő olyan híres volt, hogy nem telt el nap anélkül, hogy valahol ne jelent volna meg róla bármilyen hír.

9.

Bevallása szerint OCD betegségben szenved, ami esetében a nyilvános mosdóktól való rögeszmés távolmaradási kényszert jelenti. Félelmeit nyíltan vállalja: több magazinnak is nyilatkozott már arról, hogy fél a sötétben, és a repüléstől is borzasztóan tart.

ACTORES LLEGAN AL ESTRENO DE LA PELÍCULA "EAGLE EYE" EN HOLLYWOOD

10.

Gondoltad volna? Szereti a dokumentumfilmeket, képregényőrült, és férjével rendszeresen videójátékozik. Az egyik kedvence a Guitar Hero volt. Nagy Star Wars fan: állítólag egy életnagyságú, hangot kiadó, világító R2-D2 tulajdonosa!

11.

Volt egy Marilyn Monroe tetoválás az alkarján, azonban eltávolíttatta arra hivatkozva, hogy a szexszimbólumnak tartott szőkeség személyiségzavaros volt, amit semmiképpen nem akar a tetoválás által életébe vonzani.

sl wikipedia org

12.

Szereti az állatokat: kutya, macska, madár illetve kismalac gazdija is volt már. Utóbbiról azt nyilatkozta, megváltoztatta az életét, és többé nem volt képes sertéshúst enni hiszen megismerte, mennyire értelmes, érző lények ezek az állatok.

13.

Igazi nő: imád vásárolni, legfőképpen cipőket! Ruhatárára egyébként nem lehet panasz, nyilvános megjelenésein minden alkalommal tökéletesen mutat.

hdwyncom

14.

S végül egy idézet a szülinapos színésznőtől, aki nyíltan hangsúlyozza, hogy nem akar mások elvárásai alapján élni:

„Akik nem szeretnek engem, azt mondják hogy lecsúszott alak vagyok a tetoválásaim miatt. Szerintem ez őrültség, hiszen 2008-at írunk, nem az 1950-es éveket. Tetoválása nem csak a tengerészeknek lehet. Ez egyfajta művészet, amit gyönyörűnek találok. Imádom.”