3 film, amit ha megnézel, a pasid imádni fog érte

A párok életében gyakran akadnak olyan érdeklődési körök, amikor nem egyezik meg a két fél ízlésvilága. Ne menjünk most bele mélyen a dolgokba, kapirgáljunk csak a felszínen! így is tudunk mondani egy jó példát:  „Akkor milyen filmet nézzünk estére?”

Ha nálatok is ez a probléma, de néha napján mégis a párod kedvében szeretnél járni, akkor bátran válassz egyet tippjeink közül. Tuti nem fogsz csalódást okozni  a szerelmednek.

Star Wars

Ki ne hallott volna már a Georg Lucas által rendezett legendás Star Wars filmekről? És ki tud mondani egy olyan férfit, aki ne imádná őket? Ha be akartok vágódni a pasitoknál ez a mű kötelező darab. A filmek cselekménye „réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban” játszódik. A történet nagyon sok forrásból merít. Megtalálhatóak benne a mesés elemek, a mítoszok, a középkori legendák csakúgy, mint a kihagyhatatlan sci-fi elemek. Nézd meg és talán megérted miért rajong annyira a pasid Csubakka, Darth Vader vagy éppen Han Solo karakteréért. Ki tudja talán még belőled is Star Wars rajongó lesz!

http://www.telegraph.co.uk/content/dam/film/starwars/star%20wars%20a%20new%20hope%201_edit-xlarge.jpg

Ponyvaregény

Quentin Tarantino remekművét nem ajánljuk a finom lelkű lányoknak. Ugyanis pontosan 265 alkalommal szalad ki a szereplők száján az a bizonyos “f” betűs szó. A mester ebben a filmjében sem spórolt a vérrel, az erőszakkal, és a hullák számával. De térjünk is át a történetre! Adott két szabad szájú, tökös, idősödő de a néző számára mégis szimpatikus gengszter,  Vincent (John Travolta) és Jules (Samuel L. Jackson) személyében, akiknek nincs egyéb feladatuk, mint visszaszerezni egy aktatáskát a főnökük számára és mindeközben életben maradni. De hogy közben, hogy kerül a történetbe Butch (Bruce Willis), Mia Wallace (Uma Thurman) az maradjon titok! Ha viszont látni szeretnéd John Travolta és Uma Thurman legendássá vált táncát itt az idő hogy elindítsd a lemezlejátszód.

http://player.hu/uploads/2014/05/Ponyvareg%C3%A9ny-t%C3%A1nc.jpg

Út a vadonba

Ha a pasidat inkább finomabb lelkűnek és egy igazi álmodozónak mondanád, akkor ez a film garantáltan ott van a Top 3-as listáján. A  frissen diplomázott 22 Christopher McCandless ígéretes jövő előtt áll, de mégis a bizonytalannak tűnő ismeretlent választja. Hivatalos dokumentumait és családi kapcsolatait felégetve nekivág Amerikának. Az ifjú utazó igaz története sokak számára vált örök szimbólummá. Kérdés, ki volt ő? Egy elveszett fiú, merész kalandor, tragikus figura, idealista álmokat kergető romantikus? Kövesd végig útját dél-dakotai búzamezőktől a Colorado folyó zuhatagain egy neohippi kolónián át egészen Alaszka vadonjáig.

http://player.hu/uploads/2014/05/Ponyvareg%C3%A9ny-t%C3%A1nc.jpg