3 női divatdiktátor napjainkból

A divatot valaki diktálja , és valaki követi. Ezért szükség van olyan alakokra, akik ezt véghez viszik. Legyenek azok tervezők vagy celebek, a lényeg, hogy hatásukkal maradandót alkossanak.

Valljuk be, hogy sokszor előfordult már velünk, hogy egy-egy híres személy outfitjéből inspirálódtunk. Ezzel nincs is probléma, hiszen a divatvilág számos olyan személyt tartogat számunkra, akiktől bátran vehetünk ötletek, ha éppen fogalmunk sincs, hogy mit vegyünk fel.
Az érem másik oldala pedig az, hogy ezek a személyek akarva akaratlanul hatalmas befolyást gyakorolnak az egyszerű, “halandó” emberekre. Észrevétlenül is belőlük inspirálódunk, hiszen a világhálón szinte nyomon követhetjük minden egyes outfitjüket. Számomra ők testesítik meg a divatdiktátor fogalmát. Közülük is azok, akiken érződik, hogy valódi stílusérzékkel rendelkeznek, és nem csak a stylist kezei alatt válnak divatossá, még többet adnak a divatvilágnak és ezzel nekünk is. Lehetnek akár színészek, modellek vagy tervezők, a legfontosabb az, hogy egyedi és meghatározó elemeket tegyenek le a divat asztalára.

Kim Kardashian

Ki ne ismerné a bombázó Kimet?! Hermes Birkin, magassarkúk,blézerek. Erről a három szóról szerintem mindenkinek ő jut eszébe. Stílusát lányok millió irigylik és követik. A különböző darabokat kifinomult érzékkel válogatja össze. A sportostól az elegáns ruhákig szinte bármiben csodásan mutat. Egy nap sem telik el anélkül, hogy Kardashian-ék  büszkeségéről újabb fotó jelenjen meg. Pláne, hogy Twitteren és egyéb helyeken ő is szívesen posztolgat. Így könnyen szemezgethetünk, és lophatunk ötleteket a celeb gardróbjából. Kim Instagram oldala itt érhető el.

Kim+Kardashian+Outerwear+Blazer+tOrrhATRN55l

 

Olivia Palermo

Palermo kisasszony a The City című reality show- ban vált ismertté. Televíziós szereplését követően egyedi stílusának köszönhetően gyorsan berobbant a divatiparba. Kislányos bája szuper összképet alkot az általa kiválasztott szettekkel. Pontosan tudja, hogy mitől válik igazán egyedivé, és ezt nagyon jól ki is használja. Ezért is lett számos nő példaképe a divatot illetően. Ha szeretnéd egyenesen tőle kapni a stílustanácsokat, menj a www.oliviapalermo.com-ra, legyen ő a Te saját stylistod!

92746073546596287_jXZj6zfb_c

 

Victoria Beckham

Vic-et letisztult, hideg stílusa emeli ki a sok közül. Saját márkájával számos elismerést zsebelt be az elmúlt pár évben. Mindenki jól emlékszik arra, hogy pár éve a nők nagy része Victoria Beckham frizurát kért a fodrászától. Sokaktól talán távol áll az egykori énekesnő stílusa, de őt mégis ez teszi igazán mássá, kiemelkedővé.

victoria-beckham-2-thumb-466x900-63245

 

Számotokra ki testesíti meg a divatdiktátor fogalmát?