3 tipp mit viselj Valentin napon

Búcsút mondtunk a fagyos januárnak és átléptünk február havába. Ez nem jelenti azt, hogy nyakunkon a tavasz, de ebben a hónapban is biztosan akad egy olyan nap, ami felforrósítja a levegőt körülöttünk. Ugye mindenki kitalálta? A Valentin napról van szó. Az pedig csak rajtatok múlik milyen szereléssel teszitek még forróbbá a hangulatot.

Ha már a szerelmesek napja, akkor akad a kérdés, milyen ruha illik és milyen nem ehhez az alkalomhoz? Hogy milyen nem arról majd egy másik cikkünkben olvashattok. Most viszont megmutatjuk nektek, hogy milyen összeállítások közül válogathattok a stílusotokhoz és az aznapi programhoz megfelelően.

Alkalmi ruha

Ez az a ruha, amiben minden nő tökéletesnek és gyönyörűnek érzi magát, a női ruhatár alapja! Ha valamilyen bál, színházi előadás, egy nagyszerű opera, vagy hasonló programok vannak tervben a pároddal, akkor ez a megfelelő választás! Ne feledd alkalmi ruhához alkalmi smink és haj dukál. Nem kell hanyatt homlok szaladni a fodrászhoz és a sminkeshez; egy szolid smink és egy hajvasaló vagy csavaró is elég ahhoz, hogy formába hozd magad. Tartogasd a kis feketét másik napra, ezen a napon részesítsd előnyben a pasztell színeket és a feltűnő kiegészítőket.

Romantikus

 A lágy esésű fodros vagy csipkés ruhák mind a romantika jegyében születtek meg a dolgos varrónői ujjak alatt. Tehát lányok, elő a romantikus szettekkel! Egy vacsora vagy mozi meghívásra tökéletesek ezek a darabok. Ha még ezen a napon sem tudod mellőzni a kedvenc farmered, akkor dobd fel egy lágy esésű babarózsaszín selyem inggel. A farmer maszkulin hatását ez majd garantáltan finomítja. Nem kell tűsarkakon tipegned, de egy magasabb sarkú cipőt ehhez a szetthez szerezz be. Megnyújtja az alakod, kiemeli a lábad és formásabbá teszi a feneked.

Casual

Ugye ti is imádjátok a meleg kötött pulóvereket? Ezen a napon sem kell mellőznötök. A kevésbé kötött programokhoz tökéletesen illenek. És tévedés azt gondolnotok, hogy ezekben nem lehettek csinosak és elegánsak.  A nőiesebb vonal képviselői párosíthatják egy kötött ruhával, színben passzoló kiegészítőkkel és magassarkú csizmával. Ha nem a szíved csücske a magassarkú akkor legalább egy combközépig érő csizmát vegyél fel erre az alkalomra. És máris kész a tökéletes Bálint napi kombináció. Vagányabb csajoknak pedig maradhat a farmer vagy egy igazán divatos leggings a hosszabb aljú pulóverekhez, amihez semmi más nem passzol jobban mint egy merész bokacsizma.