4 ajándék tipp, ha ez lesz az első közös karácsonyotok

A karácsony mindig izgalmas a párok életében, ha az lesz az első, amit együtt töltenek. Megismerni egymás hagyományait, együtt lenni a családi vacsorákon és megtalálni a TÖKÉLETES ajándékot a kedvesnek.

Gyorsan szögezzük le az elején, essünk túl a kellemetlen részen. Ha a párod megkér, hogy ne ajándékozzatok és látod rajta, hogy komolyan is gondolja, akkor tartsd tiszteletben a kérését és ne sértsd meg!

Na, de ha alig várjátok, hogy megajándékozzátok egymást, akkor adunk pár ötletet, ha csak a fejeteket fogjátok, mert vagy nincsen tippetek vagy túl sok van!

1. Valami személyes

Amikor még nem igazán ismeritek egymást és nem tudjátok a párotok legnagyobb vágyait, akkor a legjobb ötlet, ha készítetek vagy készíttettek számára valamilyen névre szóló ajándékot. Egy bögre a becenevével, egy kép a kettőtök nevével, vagy a mostanában oly’ nagy népszerűségnek örvendő páros karkötők is nagyon jó meglepetések lehetnek a kapcsolat elején.

Anda Design - 4.900,- Ft
Anda Design – 4.900,- Ft

2. Kedvencek

Ha tudod, hogy melyik a kedvenc focicsapata, esetleg melyik az a film, ami nagyon fontos számára, akkor ezek jó alapot adhatnak! Egy poszter, egy kulcstartó, egy póló a kedvencével és biztos lehetsz benne, hogy leveszed a lábáról. Miért? Mert ezzel megmutatod neki, hogy figyelsz rá!

euro posters - 1.690,- Ft
euro posters – 1.690,- Ft

 

3. Csináld magad!

Rengeteg apró kedvesség van, amelyet magad is el tudsz készíteni és érezni fogja belőle, hogy szereted. Az első közös karácsonyt tegyétek emlékezetessé! Készíts egy szép üveget, fa ládikát vagy bármilyen tárolót. Ha ezzel megvagy, két ötletünk is van.

Írj bele 10-25-50 dolgot, amiért szereted, ami egy szép közös emlék számotokra vagy bármit, amiről tudod, hogy megmosolyogtatja majd! Tekerd szép kis tekercsekbe, kösd össze és dobd bele őket a tárolóba. Bár apróság, a világot jelentheti neki! Találd ki, hogy mikor olvashat el egyet, így ez nem csak egyetlen ajándék lehet!

tároló

A másik ötletünk az, hogy mellékelj a tárolóhoz két papírt és két tollat, add át neki és közösen írjátok le, mi a kedvenc élményetek az adott év karácsonyáig! Ezt tegyétek meg minden évben, nagyon szép hagyomány lesz majd, ha az első közös karácsonykor elkezditek!

4. Randevú

Ha nem mozogtok magabiztosan az ajándékválasztásban, akkor maradjatok az élménynél! Ha a kedvenc időtöltésetek a mozi, akkor szemelj ki egy filmet karácsony környékére, vedd meg a jegyeket, csomagold be és add át! Ha még nem kaphatóak a jegyek, akkor nyomtass sajátot, ami így legalább személyessé is tehető.

mozi

Ha szerettek otthon, a kanapén összebújva elmerülni a Netflix sorozataiban, akkor készíts ehhez valamit! Egy finom üveg bor és egy doboz, általad sütött sütemény, amely egy szép estét ígér.

nasik

Íme négy egyszerű ajándék, amelyek nem csak figyelmesek, de pénztárcabarát ötletek is! Bármelyiket is választod, a párod odalesz majd érte és felejthetetlen lesz az első közös karácsonyotok.

A képek forrása: Pinterest