4 nyári ruhadarab, ami senki szekrényéből nem hiányozhat

Mivel már pont olyan átmeneti időszakban vagyunk, amikor előkerülhetnek kedvenc spagettipántjaink és lenge ruháink, érdemes átkutatni azt a bizonyos szekrényt. A jó időben viselhető basic darabok ugyanis nagyon fontos szerepet töltenek be a napi öltözködésben.

Azokról az örök klasszikusokról van szó, amelyek sosem fognak kiábrándítani az öltözködés művészetéből. Ezek a ruhadarabok szezonálisan változnak és a stílusbeli jegyeik is időről időre megújulnak. Éppen ezért mi most olyan egyszerű és megbízható megoldásokat mutatunk, amelyeket bármikor a saját stílusod szerint formálhatsz!

Ruhák

A kiindulási pont az egyrészes ruha, amely egyszerűségének köszönhetően sokféle eseményen bevethető. A letisztult forma a kicsit hivatalosabb alkalmakkor segíti ki tulajdonosát, ám attól, hogy egy ruha hivatalos vagy dresszkódnak megfelelő, nem biztos, hogy unalmas is. Ha a szabás terén egyszerűek maradnátok, akkor egy élénk színt válasszatok a tökéletes megjelenés érdekében. Az ilyen egyszerű ruha mellé pedig mindenképpen szükséges egy kimondottan nyári (ez esetben fodros) darab, amit csak felkaptok és máris kész a szett. A maxi ruha szintén ilyen, hiszen a nap bármelyik szakaszában lehet viselni, univerzális és kényelmes, egyszerűsége ellenére pedig még mutatós is!

Felsők

Színeiben nem túl élénk, mégis érdekes a nyári felsők aktuális felhozatala. Kulcsszónak használhatnánk a szabadságot, a könnyedséget, a lenge vonalakat. A csipkés minta egyre több darabon található meg, legyen szó ruháról, nadrágról vagy felsőről. Egy ilyen dísszel dekorált blúz, kék színnel kombinálva hibátlan megoldása lehet a romantikus, fagyizós szettnek. A basic darabok között természetesen egy izgalmas kivágással rendelkező, egyszínű póló is jelen van, a triót kiegészítve pedig megjelenik az érdekes felirattal vagy bandák nevével és illusztrációjával díszített felső.

Rövidnadrágok

Ugyan fontos a kedvenc farmer, mégis nagy hangsúlyt kell fektetni a maximálisan kényelmes és stílusos rövidnadrág beszerzésére is. Ezen a téren talán nem ragaszkodunk annyira a farmer megbízható anyagához, mint a hosszúnadrágos időben. A vászonnadrág kötővel a derekán ugyanolyan jó megoldás, mint az egyszínű, magas derekú darab. Vészhelyzet esetére pedig jobb, ha azért biztonságos közelben tartjuk a kedvenc farmersortot!

Szoknyák

A szoknya kérdése kimondottan olyan téma, amelynek kiválasztása során több dologra is figyelni kell. Ugyan ez is alapdarabnak számít, a szoknya mintája, hosszúsága és anyaga nagyon kényes része lehet a kiválasztásnak, hiszen nem mindenkinek állnak jól az egy sémára épülő, fast fashion boltokban megtalálható stílusok. A legkedveltebb formának idén a térd fölé érő szoknyák, a tüllszoknyák és a farmer anyagból készültek bizonyultak. Ezeket kedvünkre variálhatjuk, mindeközben pedig kétségtelenül stílusosak maradunk!