4 ruhadarab, ami magabiztosabbá tesz

Az öltözködés és a kiválasztott outfit viselése során sok érzés keríthet minket hatalmába: boldogság, önbizalom, magabiztosság – vagy éppen ezek hiánya. Gyakran képesek vagyunk az alapján megítélni magunkat, ahogyan mások látnak, és elfelejtjük, hogy amennyiben magunknak tetszünk, más véleménye nem is kell a makulátlan magabiztossághoz.

Önmagunk egészséges értékelése és a magabiztosság kérdése több alapon nyugszik, így a megoldást sem egyetlen területen kell keresnünk. Mondhatnánk, hogy “manapság, a modellek és tökéletes emberek világában muszáj mindig megfelelni”, de ha őszinték akarunk lenni, akkor be kell vallanunk, hogy ezek a dolgok nem számítanak. Nem számít, hogy más milyennek lát, ha a saját szemüvegeden keresztül te tökéletesnek látod magad a tükörben. Mégis vannak napok, amikor fontos, hogy egy megfogható tárgy a magabiztossággal kecsegtessen. Ilyenkor kerülnek elő az önbizalomnövelő ruhadarabok.

Farmer

Ki gondolta volna, hogy egy olyan hatalmas múlttal rendelkező és ugyanakkor végtelenül egyszerű ruhadarab, mint a farmernadrág, egyszer tökéletes eleme lesz a magabiztosságot eredményező szettünknek? Egy ilyen alapvető és mindenki ruhatárában megtalálható nadrág mégis a legkedvesebb barátunk lehet sokszor. Persze vannak követelmények, amik egyénenként eltérőek. Ilyen például a szín, a forma, a hosszúság vagy az anyag vastagsága. Ám ha valaki megtalálja a számára hibátlan farmert, bármikor fordulhat hozzá, ha esetleg magabiztosságra szomjazna. Ilyen esetekben a legjobb magassarkúval viselni, így ugyanis az önbizalom dupla löketet kap!

farmer

Fehérnemű

Alapvetően a szexi, nőies, csipkés vagy selyem fehérnemű olyasfajta magabiztosságot kölcsönöz, amire nem sok ruhadarab képes. Legyen szó egy body-ról vagy kétrészes szettről, képes azt éreztetni a viselőjével, hogy abban a darabban a világ minden férfija csakis őt akarja. Ha esetleg egy selyemköntös is jár hozzá, akkor pedig garantált az önbizalom. Ezeket a csodás fehérneműket pedig a mai divat szerint az utcán is bátran viselhetjük. Legstílusosabb akkor, ha farmerrel és bőrkabáttal párosítjuk. Másik sikkes megoldás, ha a kedvenc csipkebody-t magas derekú szoknyával és egy lenge kimonóval, illetve magas sarkakkal mutatjuk meg a nagyvilágnak!

csipkebody

Testhez álló ruha

Az alakot követő ruha nem csupán a homokóra alakú lányok kedvence lehet. Az oszlop vagy fiús alkatú hölgyek esetében a sportos alakot ugyanis legjobban a testhez álló, vagy a testtől kicsit elálló, mégis az alak vonalát követő darabok emelik ki. Amennyiben hosszú, vékony lábakkal és nem éppen nagy melltartókosár mérettel rendelkezik az illető, legjobb választás a magasabb nyakú, ám rövid ruha. Ezzel a formával garantált a sikkes magabiztosság.

street-style

Valami egyedi

Olyasvalamiről van szó, ami téged tükröz, ami érdekes és izgalmas. Az a ruha, amelynek minden egyes öltése azt képviseli, ami te vagy. Egy ilyen darabban sosem érezheted magad kellemetlenül. Nem muszáj, hogy ruhadarab legyen, lehet egy ékköves kis táska, egy élénk színű tűsarkú, egy selyem fejpánt, bármi! A lényeg, hogy te jól érezd magad benne, a többi nem számít!

egyedi