4 szuper DIY ötlet, amit a pasiddal készíthettek ősszel!

Az ősz egyértelműen a kreativitás időszaka, ezt kár is volna vitatni. Viszont ha unod már, hogy egyedül alkotsz és a pároddal sincs mindig ötletetek, hogy mit csináljatok együtt, akkor a cikk után már nem is lesz kérdés!

A hidegebb idő beköszöntével azért megcsappan a szabadtéri programok száma, így ilyenkor új hobbi után kell nézni. Természetesen több időt töltünk a kanapén összebújva és filmet nézve, de ha kreatívabb időtöltésre vágytok, akkor készítsetek valamit magatok! Hogy ne ötlet nélkül álljatok neki a projektnek, itt van néhány tipp, amit mindkettőtök élvezettel készít majd el.

Bútorok felújítása, összerakása

Az egyik legjobb közös időtöltés! Nem csak feldobjátok a lakást, de a csapatmunkátokat is fejlesztitek, ha ennek nekivágtok. Ha biztonsági játékosok vagytok, akkor csak szerezzetek be pár kiszemelt darabot az IKEA üzletek valamelyikéből vagy bármilyen bútorboltból, ahonnan összeszerelős bútorokat kaphattok. Azután essetek neki és közösen találjátok ki, mit és hová kell tenni!

Ha viszont gondoltok egy merészet és felújítanátok egy régi darabot, akkor vegyetek megfelelő festéket, csiszolópapírt, esetleg új fiók/ajtó gombokat és valósítsátok meg a saját elképzeléseteket. Nincs is annál jobb érzés, mint amikor a lakást magatok által kreált darabokkal dobjátok fel.

bútor

Puzzle

Jó tudjuk, ez nem kimondottan DIY, de könnyedén azzá válhat! Válasszatok ki egy nektek tetsző szettet, rakjátok ki közösen, majd ha hibátlanul elkészültetek vele, ragasszátok fel egy erős kartonra, majd tegyétek bele egy képkeretbe, esetleg csináljatok hozzá egyet! Közben igyatok valami forró italt és hagyjátok, hogy magával ragadjon a kirakós.

puzzle

Fotó fal

Biztosan rengeteg a közös kép és az emlék a kapcsolatotokban. Hát dekoráljatok velük! Hívassátok elő őket laborban vagy nyomtassátok ki a kedvenceiteket otthon, majd tervezzétek meg, hová és miként teszitek fel őket. Azért is remek időtöltés, mert közben minden képről eszetekbe fog jutni egy emlék vagy egy vicces történet, így kicsit újjáélhetitek majd őket.

fotók

Páros karkötő készítés

Tudjuk, ez kicsit csajos dolog, de szerethetővé lehet tenni a párotok számára is! Menjetek el közösen megvenni az alapanyagokat és hagyd beleszólni! A legjobb, ha bőrt/műbőrt választatok, kevésbé szeretnék a srácok, ha arra kérnétek, hogy fűzzenek gyöngyöt vagy fonjanak. Ha megvannak a kellékek, keressetek egy egyszerű és uniszex mintát, hogy a szerelmetek ne érezze magát kellemetlenül alkotás közben.

pk

A képek forrása: Pinterest