4 szuper DIY ötlet, amivel közösen készülhettek karácsonyra

Ideje, hogy az ünnepi időszakban ne csak a cipekedésre kérd meg a párodat, mert akkor csak elveszed a kedvét az egész felhajtástól. Vond be inkább az előkészületekbe!

Rengeteg közös programot ajánlottunk már nektek, de ebben az időszakban még inkább érvényes, hogy igyekezzetek minél több minőségi időt együtt tölteni, hiszen így karácsony napjáig folyamatosan fennáll majd a harmónia és biztosak lehettek abban, hogy így azokat a napokat sem fogjátok majd feszültségben tölteni.

Ehhez nagyon is hozzájárulhat az, ha közösen alkottok! A nők többségéből ilyenkor előjön a kreatív énjük, de vannak feladatok, amelyek nem csak, hogy szórakoztatóbbak együtt, de még könnyebbek is!

Adventi koszorú

A legaktuálisabb, amit csak készíthettek, főleg akkor, ha már együtt éltek, mert ez a ti kis hagyományotok lehet. Vegyétek meg ketten az alapokat vagy bízd párodra, hogy tudja és érezze, hogy fontos szerepe van az előkészületekben! Jó móka, amikor már mindkettőtök keze tele van ragasztóval, sokat nevethettek, ha kicsit bénáztok, de amikor elkészültök vele, az mindent megér majd!

akosz

Gyertyaöntés

Ez tényleg két emberes feladat, na meg a párod nyugodtan magára vállalhatja az öntés tényleges folyamatát, hiszen megégethet a forró viasz, ő pedig hősként megmenthet ettől, amíg te fogod a kanócot. Így közösen tudtok ajándékot készíteni szeretteiteknek és a pasid is elmondhatja magáról, hogy tényleg segített!

diycandle

Díszpárnák

Valljuk be, a srácok jól értenek a rajzolás művészetéhez, ha pedig ahhoz nem, akkor a grafikus programokhoz van jobb érzékük. A kézzel festett, díszített párnák nagyon személyes ajándékok vagy csodás kellékek lehetnek az otthon kuckóssá tételéhez. Szerezzétek be a kellékeket, üljetek le a nappali közepén és tervezzétek meg, kinek mit szántok és alkossátok meg közösen! Akár egymásnak is készíthetitek, egy-egy pozitív tulajdonságot ráírva a másikról, hiszen nem csak textilfesték, de már filc is kapható erre a célra.

pillows

Fotóalbum

Ha már hosszú ideje alkottok egy párt, akkor túl vagytok már jó pár közös emléken a családdal, amely alkalmakat minden bizonnyal meg is örökítettetek. Hívassátok elő a legkedvesebb fotókat, akár több példányban és készítsetek belőle fotóalbumot a szülőknek, nagyszülőknek vagy csak magatoknak! Így nem csak remek, időtálló ajándékot alkottok, de közben az összes emléket is feleleveníthetitek.

phot

4 ötlet, 4 hétvégi program! Próbáljatok közösen hangolódni az év legszebb időszakára, meghozza majd a gyümölcsét!

A képek forrása: Pinterest