5 cuki páros szokás, amit mindenki csinál

Igen, tudjuk, ez egy olyan cikk lesz, amit majdhogynem mindenki aki szingli utál. Mentségünkre legyen mondva, elég sok idő elmegy ám azzal, hogy a szingli élet szórakoztató oldalával kérkedünk, úgyhogy gondoltuk megmutatjuk milyen hányingert keltően elbűvölő dolgokra képesek egymással a párkapcsolatban élők.

Természetesen a cuki páros szokásoknak az az alaptörvénye, hogy mindenkinél más és más, hiszen gondolom mondanom sem kell, de mindenki különbözik (#életigazságok), de előfordulnak ám azok a kis cukiságok, amik azért mindenkinél így vagy úgy, de előfordulnak.

1. A cuki nevek, amiknek a jelentését csak ők értik

Ez az, ami minden egyes ember számára idegesítő és gyomorforgató – kivéve annak a két embernek, akik abban a bizonyos rózsaszín ködbe burkolt párkapcsolatban vannak. És valljuk be, egészen valószínű, hogy mi, többiek is pusztán csak halálosan irigyek vagyunk rájuk, mert nekünk senki sem mondja émelyítően elváltoztatott hangon, hogy “nyuszika”, “pamacsmaci” vagy “pudlimanó”.
Nem? Nem?!

754

Ugyan már.

2. Együtt csinálnak reggelit

Bizony: fogják magukat, akkor kelnek fel, amikor a másik, vagy legalábbis megvárják a másikat a reggelivel, majd együtt kicsoszognak a konyhába a kis pizsamáikban, kipakolják a hűtő ehető tartalmát a kis konyhaasztalukra, és nekilátnak a reggeli készítésnek, amit együtt is fogyasztanak el.
Rendben, ez általában hétvégeken és egyéb munkaszüneti napokon zajlik így, vagy olyan pároknál akik nem… emberek, mindenesetre ez a szokás határozottan ennivaló (Haha, értitek, ennivaló.) és nem utolsósorban hasznos: legalább valami arra kényszeríti az ember lányát, hogy egy egészséges reggelit varázsoljon magának.

glee1

3. Együtt mennek futni

Részben talán azért fordul elő ez a szokás a pároknál, mert egy lány nagyobb eséllyel marad életben, ha a barátja is vele tart egy késő délutáni vagy esti futásnál, másrészt viszont egy idő után ez is jelzi egy kapcsolat pozitív értelemben vett elmélyülését, hiszen ha egy nőnemű egyed engedélyezi, hogy a partnere lássa őt smink nélkül, izzadtan és sportruházatban, akkor az már komoly dolog. Nem is beszélve arról, hogy ez is egy amolyan aranyos közös kis randiötlet, ami legalább nem tévénézés és/vagy evés.

giphy-2

4. Lefekvés előtti ölelés, ami kényelmetlen, de jó

Tudjátok, ez az a “kis kifli-nagy kifli” dolog, kivéve, hogy ez nem egész éjszaka tart, (Bár valljuk be, a kis kifli-nagy kifli még legvadabb álmainkban sem tarthat egész éjszaka.) még csak nem is amíg valamelyik  tagja a párnak el nem alszik. Ez konkrétan egy percig tart, majd a pár nagy kifli fele gyengéden közli a másikkal, hogy “Na jól van, mehetsz a helyedre.” és romantikusan arrébb tuszkolja szegény párát. De amúgy tényleg tök cuki szokás.

raw

5. A jó éjszakát puszi

Avagy még véletlenül sem elaludni addig, amíg nem adtak egymásnak jó éjt puszit és köszöntek el egymástól ünnepélyes keretek között.

35w6c6l2zx852