5 fontos darab első randira

Az első találkozás mindig a legfontosabb. Akkor dől el minden, így a legjobbat kell kihoznod magadból. A legjobbat, de önmagadat! Összeállítottunk egy listát azokról a darabokról, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a randevún elkápráztasd a partneredet.

Egyberészes ruha

Az egyberészes ruhák még mindig beválnak, mert még mindig imádják őket a férfiak. Amin persze nem is csodálkozunk, hiszen egy hosszabb fazon is meglehetősen szexi tud lenni. A rövidebbről meg inkább ne is beszéljünk…Idén még mindig hódít a garden style, szóval ha igazán különleges akarsz lenni, akkor kövesd ezt a trendet, és egyébként is rengeteg virágmintás variációt találsz az üzletekben! Azonban a nagy bevásárlás, vagy az otthoni “Melyiket válasszam?” kérdések előtt, szükséges tisztázni, hogy hol fogtok találkozni, mi lesz a program, vagy utána járni, hogy milyen idő várható. Ha minden neked kedvez, akkor válasz egy olyan darabot, amiben magabiztos vagy, mert így felszabadultabbnak érzed majd magad a randin.

Blézer

Egy feltűnő- vagy akár egy emleges darabbal is gyorsan fel tudod dobni a megjelenésedet. Illesztheted szoknyához vagy akár nadrághoz is, mert mind a kettővel remekül mutat és kitűnő választás, ha nem akarod túlzásba vinni az eleganciát.

Farmer

A feszes farmerrel nem lehet mellé nyúlni. Szinte bármit párosíthatsz hozzá, de ha kiemeli a fenekedet és a combodat, akkor a felső teljesen lényegtelenné válik. Felveheted étterembe, moziba és, ha kirándulást terveztetek akkor egy kényelmes cipővel, még ott is nyugodtan viselheted.

Cipő

Ahogy a nők, úgy a férfiak is imádják a cipőket, és számukra csak hab a tortán, ha magassarkú is az adott darab. Nem csak, hogy jól néznek ki, hanem a tartásodon is képesek javítani. Igenis számít, milyen cipőt húzol a lábadra, mert tönkre is teheti és fel is dobhatja a megjelenésedet. Légy bevállalós, és, ha olyan helyre mentek, ahol ki lehet öltözni, hát ne fogd vissza magad! Legyen rád büszke a pasi, mutasd meg milyen szenzációs nő vagy! Mind külsőleg, mind belsőleg.

Fehérnemű

Mert soha nem tudhatod. Szerintünk mindig szép és csinos fehérneműt viselj a ruhád alatt, hiszen manapság annyi csodálatos darabot lehet kapni. Egy szexi szett pedig újabb önbizalomnövelőnek számít.

Hajrá csajok, vessétek be a bájaitokat!