5 kiábrándító szokás, amiktől sosem fogsz tudni bepasizni

Így nők egymást között – mind tudjuk, hogy nyilvánvalóan tökéletesek vagyunk és semmi kifogásolnivaló nincs a személyiségünkben, ám amennyiben anyukád kétnaponta jár imádkozni a szerelmi életedért a templomba és már a macskád is elhagyott, lehet, hogy nem árt felülvizsgálni a rendszert, hátha akad pár szokásod, ami miatt… nos, hanyatt-homlok menekülnek előled a férfiak.

Persze nyilván nem tudják mit veszítenek és majd jól megbánják.

1. Ugráltatod

Miért nem ide járt egyetemre és miért oda, vagy épp ellenkezőleg, miért nem járt egyetemre, miért nem ambiciózusabb, miért hordja azt a béna Star Warsos ingét, és most komolyan inkább Xboxozik péntek esténként?
Ja, hogy két hete ismered és már voltál olyan kedves és menedzselted élete következő két évét?
Hát, ez nagyon aranyos, de emlékszel még Lynette-re a Született Feleségekből? Ez neki se jött be, csak neki legalább volt pár gyereke akikkel együtt lóghatott.

Irritating-Boyfriend-Habits-10-Tips-to-Deal-with-Them

2. Korai féltékenység

Ki az a lány a bal oldalán az ötven héttel ezelőtti Instagram képén és úgy egyáltalán mit képzel, miért vannak lány barátai? Sebaj, kérdezzük ki mindről és igazából az lesz a legjobb, ha néhány lopott pillanatban FBI ügynököket meghazudtoló mozdulattal belekukkantunk a telefonjába.
Félre ne érts, könnyen lehet, hogy igazad van és az a helyes szőke lány valójában egy elvetemült barátnőjelölt aki a barátzónába tette, de ha elhatalmasodik a zöld szemű szörny, akkor azzal csak magadnak ártasz.
Tudod, kommunikáció, őszinteség, és ha kiderül, hogy igazad van, inkább lépj le.

thumb

3. Sértődékenység

Tegye fel a kezét, aki eljátszotta már valaha a “Látványosan úgy teszek, mintha problémám lenne, majd amikor rákérdez azt mondom nincs semmi, csak hogy rosszul érezze magát, majd amikor nem érdekli mi a probléma, még jobban megsértődök.” trükköt.
És most tegye fel a kezét aki ezzel évekig tartó tiszteletet, szerelmet és stabil párkapcsolatot harcolt ki magának.
Erről van szó.
Még mindig – kommunikáció, őszinteség.

RELATIONSHIP-PET-PEEVES-facebook

4. Elvárod, hogy alád toljon mindent

Hogy fizessen az összes randin, hogy vegyen neked ezt, hogy vegyen neked azt, hogy mindig ő találja ki hova menjetek, hogy ő keressen és hívjon folyton folyvást.
Persze, a férfi legyen férfi, de egy idő után neked sem árt aktivizálódnod egy kapcsolatban.

zingvochong

5. A vak is látja, hogy a pénzére utazol

Persze egyikünk sem olyan, de ha a barátnőid előbb tudják meg a kocsija márkáját, mint a srác nevét, akkor ne kérdezd meg kétszer miért hagyott ott a második randi után.
Partnert keresel, vagy mecénást? Nem mindegy.425009_354986727867816_181527615213729_1098443_1134555450_n