5 legjobb fesztivál ruha az idei szezonra

Itt van végre a nyár és ezzel együtt megérkezett az év egyik legjobban várt időszaka is: a fesztiválszezon. A több napon és éjjelen át tartó bulik ideje, amikor végre kicsit kiszakadhatunk a szürke hétköznapokból és átadhatjuk magunkat a felhőtlen szórakozásnak, gondoljunk csak a legnagyobbakra: a Soundra és a Szigetre. Hát miért is tennék ezt egyszerű, hétköznapi ruhákban?

Megtervezni a fesztivál szettjeinket egyáltalán nem könnyű. Manapság, a fast fashion aranykorában nagyon nehéz olyan ruhát találni magunknak, amiben tényleg egyediek lehetünk, hát még egy-egy ilyen fesztivál alkalmával, ahol rengeteg hasonló stílusú, érdeklődéskörű és beállítottságú ember tömörül össze kis helyre. Egy ekkora tömegben kitűnni és egyedinek lenni igazán nagy kihívás.

seewantshop-coachella-outfit-festival-fashion-girl-gang1

Viszont semmi ok megrémülni és teljesen kétségbe esni, hogy mégis akkor mit vegyetek fel. Ha még egyenlőre semmi ötletetek nincs, mi segítünk most, hiszen az alábbi fesztivál szerelésekkel egészen biztos nem lehet mellélőni.

Mutasd magad bátran!

Ha valahol nem, akkor a fesztiválon egyáltalán nem kell szégyenlősködni. Itt nyugodtan kipróbálhatjuk azokat a merészebb összeállításokat is, amiket mindig vágyakozva mentegettünk magunknak a  Pinterest fiókunkba, de sose mertük bevállalni utcára.

A fehérneműk villogtatása ma már egyáltalán nem számít közönségesnek, főleg hogy nagyon stílusosan is lehet azt tenni. A csipkemelltartó vagy body és a farmer sort tökéletes párost tudnak alkotni ketten. Nem csak szexi és nőies külsőt kölcsönöznek neked, de még a dög meleg is sokkal elviselhetőbb lesz így.

landscape-1492268961-tyj-4712

Elő a cropokkal!

Ha a fehérnemű villantást soknak érzed, akkor egy croptop is tökéletes választás lehet. Szinte végtelen variáció közül választhatsz: követheted az elegánsabb vonalat, vagy légy lázadó. A választás csak rajtad áll!

coachella-outfits-weekend-one-8

Hord őket párban

Ha már ráuntál a kis nyári ruhákra, akkor itt az ideje, hogy kipróbálj valami újat. Egy mintában összepasszoló sorttal és felsővel hasonló hatást érhetsz el, miközben viszel az öltözékedbe egy kis csavart.

la-et-ig-2017-coachella-music-festival-fashion-pg

Légy ritka, mint a fehér holló

Fehér ruhát választani egy fesztiválra bevállalós, hiszen mindenki inkább igyekszik a kevésbé koszolódó ruhák között válogatni, így egész biztos, hogy ha talpig hófehérben jelensz meg egy fesztiválon, az vonzani fogja a tekinteteket. Csak azért győzz vigyázni magadra, nehogy rajtad landoljon egy vörösboros fröccs.

CoachellaMusicFestivalDay36p-h6rosgTSx-1024x675

Minél hosszabb, annál jobb

Nincs is hatásosabb belépő annál, mint amikor a szél belekap a hosszú szoknyádba és még  magad mögött úsztatva a levegőben végigsétálsz a tömegben, úgy érezheted magad, mint egy igazi díva. Válassz akár hosszú szoknyát vagy egy áttetsző csipkeruhát, esetleg egy földig érő selyem ponchót, a lényeg, hogy minél szebben lengjen a szélben.

Coachella-Fashion-2016-Pictures