5 ok, amiért a jó csajok még mindig szinglik

Azon kívül az egyértelmű válaszon kívül, hogy a férfiak nem normálisak, természetesen.

Mielőtt még belevágnánk, definiáljuk a “jó csaj” fogalmát: szóval, tegyük fel, hogy a kérdéses nőstény alany szép, hibátlan az alakja, tesz is azért, hogy ilyen legyen, imádja a munkáját, tehát összességében mondhatjuk, hogy ambiciózus, kedves, intelligens, szuper az ágyban, tudom is én, még olvas meg főz is, és épp olyan mennyiségben posztol a világbékéről és Audrey Hepburnről, amennyitől még nem kap az ember többfrontos agyvérzést.

613596-beautiful-girl-with-angel-face

Tehát, mi állhat annak hátterében, hogy ez az alany már hosszú, kínkeserves  idő alatt sem talált magának megfelelő partnert?

1. Nem teljesen ép idegileg.

Humoros, remek beszélgetőpartner, isteni az ágyban, aztán az első pár randevú után lányunk egyre furább és furább dolgokat tesz, már az esküvőt és a közös gyerekek nevét tervezgeti, és hisztérikus rohamot kap, amennyiben nem azt kapja, ami az ő érzelmi befektetését kiegyenlíti.
Aztán jön az újdonsült női Facebook ismerősök sorozatos ellenőrzése, az ugyanazokon való eseményeken való részvétel, és a többi, és a többi, mindenkinek volt, vagy van legalább egy olyan barátnője, aki igazán csodálatos és szuper, de rém különös dolgokat művel, ha bimbózó párkapcsolatokról van szó.
Arra pedig azt hiszem nem kell külön magyarázatot adni, hogy egy férfinak miért is kapcsol be a vészjelző amikor egy ehhez hasonló lányra akad.

2. Irracionálisak az elvárásai.

Az ember legyen okos, jóképű, gazdag, akarom mondani ambiciózus, (De inkább gazdag.) az sem árt, ha az illető egy vámpír… vagy egy kisebb ország uralkodója, miközben reggelente ágyba viszi a reggelit és természetesen nonstop szeretett úrnője rendelkezésére áll.
Ja, hát ez nem fog megtörténni.
Sajnos.

905b19f38fd9a994308ea121de940b4c

3. Katasztrofális fazonokkal kezd.

Az ember húsz évvel idősebb, lányunk egyértelműen tudja, hogy rajta kívül még két másik lánnyal kezd… miközben nem mellesleg van felesége és két gyereke… ismerős?
Lelke legmélyén és józanabb agyféltekéjén már rég levonta a konklúziót, hogy bizonyos kapcsolatainak nincs értelme, pláne jövője nem, hogy bizonyos emberekkel soha nem fog komolyabb helyzet kialakulni, ő reménytelenül erőlködik, ezzel pazarolván nem csak az idejét, de az energiáit is.

4. Kétségbeesett… de nagyon.

Valójában talán az összes eddig említett pont erre vezethető vissza, ugyanis hiába hibátlan valakinek a személyisége és a kinézete, ha sajnos leghőbb és egyetlen vágya, hogy legyen mellette valaki – nem egy neki megfelelő ember, de valaki.
Bárki. Akárki.

66c30d10f2fb8b75bd54b80e1c36f9e5

Vagy, igazából, az is egészen könnyedén előfordulhat, hogy…

5. Baromira nem érdekli.

Igen, bizony előfordul, hogy a lánnyal minden klappol és minden rendben, és nemes egyszerűséggel azért nincsen senkije, mert inkább van egyedül, minthogy belemenjen egy olyan kapcsolatba, amelyről tudja, hogy semmi értelme. Nincs ingerenciája az értelmetlen szexuális együttlétekhez, mert tudja, hogy abból csak bonyodalom születhet, nincs kedve a sehova sem vezető randevúkhoz, ha tudja a srác nem az esete, nincs kedve a semmiért flörtölgetni smsben vagy Facebookon, mikor tudja, hogy az ember nem az igazi, így inkább vár, vígan építi és éli életét, hogy szakszavakkal éljek, “elvan”, hiszen nagyon jól tudja, hogy a megfelelő ember majd úgyis keresztezi az útját.
Neki úgysincs szüksége senkire ahhoz, hogy jól, és teljes értékű embernek érezze magát.

A képek forrása a Pinterest.