5 retró trend, ami visszatér

Nem ez lesz az első alkalom a divat világában, hogy régebbi trendeket és stílusokat hoznak vissza, és még lehet, hogy változtatni sem kell rajtuk semmit, és  az emberek ugyanúgy kedvelni és viselni fogják azt.

A legszerencsésebbek jól járhatnak a szüleik vagy a saját régi megvigyázott ruhadarabjaikkal, de azoknak, akinek ez sajnos nem lesz lehetőség ne legyenek szomorúak, hiszen pár hónap múlva mindenhol kaphatóak lesznek ezek a megújult retró darabok!

Adidas sliders

Ez még a fiatalabb generációk számára is jól ismert darab. Az Adidas csíkos papucsa igazából soha nem ment ki teljesen a divatból, mindig voltak olyanok, akik megvásárolták és hordták trendeket nem követve, hiszen egy nagyon kényelmes és időtálló darabról van szó. Ezek az emberek mellett vannak azok, akik sok mindent a trendek kedvéért tesznek vagy csak akkor merik már bevállalni, ha nem egyedüliként kedvelnek egyes darabokat. Ezzel felhívjuk azok figyelmét, és szólunk, hogy nyugodtan szerezzék be, és várják a szép időt!

 Nagy hajcsatok

A nagy hajcsatokat mostanában csak a fodrásznál látunk, de ez nem lesz így a továbbiakban!  Újra visszatér a gigantikus hajcsat divat, ami a hajviseletünket feldobja és sokféleképpen megkönnyíti a hajfelfogást. Pélául bírjuk félig feltűzni teljesen magas copfba, de nem csak ezzel lehet variálni  hanem a csat színével és nagyságával is. Kényelmes és nagyszerű kiegészítő, csak ajánlani tudjuk.

Cicás szemüvegek

A nők már az előző századokban rajongtak a cicás szemüvegekért. Nagyon nőies és elegáns kiegészítő, minden szettet könnyen feldob és nagyon sok arcformához illik. A képek magukért beszélnek:

 

Kicsi hátizsákok

A hátizsákok mindig is a szép és praktikus kiegészítők táborát erősítették, de ez a divat még  jobban mutat, és még lehetőséget se ad a nőknek a táskájuk túlpakolására, így cipekedniük sem kell. Minden, ami kell belefér és közben nagyon aranyosan mutat a hátunkon. Szerintünk minden nőtámogatni fogja ennek a tartós visszatérését. Fontos a kényelem is nem csak a divat!

Platformos cipők

Ez a trend főleg az alacsony nőknek kedvez, mert divatosan és kényelmesen tudnak a magasságukon javítani, de persze a magasabb nők is kísérlezezzenek bátran.  Lehetséges, hogy teljesen élég, ha a cipőnk különleges, és a rajtunk lévő ruhadarabok csak  az egyszerű stílust képviselik. Nagyon sok fajtát lehet találni, aminek a színe vagy a platform része különleges színű vagy akár mintájú. Az biztos, hogy mindenki a sáját stílusához könnyen tud találni egy ilyen darabot.

Minden divat előbb-utóbb visszatér, és sokan ezt nem is várják meg, csupán saját stílusukat követve élnek, de a nagy trendek befolyására sokan változtatnak és ez most egy remek alkalom azok számára, akik még keresik az igazi darabokat kollekciójukba. Amit garantálni tudunk, hogy ezen darabokat megbánni nehéz, és úgyis pár év múlva újra elővehetőek vagy egyáltalan elrakni sem kell majd őket.