5 sminktermék, amit a pasid ki nem állhat

Bizony, amivel eleinte magadra vontad a kiszemelt áldozatod figyelmét, azzal hosszútávon az őrületbe kergetheted.

Természetesen nem azért, mert rosszul használjátok, hanem mert rájönnek, hogy nem minden arany, ami fénylik, viszont a legtöbb ragad! Na jó, ez költői túlzás, de értitek, mire gondoltunk! Nyilván senkit nem szeretnénk arra biztatni, hogy a lentiek bármelyikét is kihagyja a napi sminkrutinjából, hiszen szeretünk szépek lenni és bármit is mondjanak a pasik, büszkébbek ránk, ha nem mutatunk slamposan. Mutatjuk, mikre tekint a pasid átokként, míg te magad áldásként.

1. Szájfény

Bevallom, ettől sokszor én is a falra mászok, főleg, ha szeles az idő, azt hiszem mindannyian tudjuk, miről is beszélek. A pasik pedig azért nem csípik, mert még ha meg is csókolnak úgy, hogy szájfényt viselünk, rögtön meg is bánják, mert ragad és aztán nem tudják leszedni magukról.

lipgloss

2. Alapozó

Női szemmel sem szép a vastag, szemmel látható alapozó réteg, de hidd el, a pasikat még inkább taszítja! Valóban nem szép látvány és nem is szívesen adnak puszit, hiszen gondolj csak bele, te sem cuppantanál egyet az alapozód üvegének szájára… Mértékletesség és természetesség!

fm

3. Szemceruza vastagon

Lehet, hogy egy vadító, rocksztárra hajazó füstös sminkkel szedted fel, de azt hagyd meg a múltnak! Többségük jobban kedveli a visszafogott szemsminket, a méteres szemkontúrtól csak olcsónak tűnsz majd, bármennyire is szeret. Egy szolid tusvonal elég!

szemkontúr

4. Műszempilla

Az igényes, természetes hatású, nem szemöldököt verdeső műszempillákat nem ítélik el, de bizonyosodjatok meg róla, hogy jól áll nektek! Semmiképp se akarjatok 2 centis, pókláb pillákat, mert a pasi azonnal elszalad, mert baromi ijesztő. Bízzátok szakemberre, aki segít abban, hol a határ, ami még jól fog állni és tényleg sokat dob az összképen és nem pedig rontja.

fake

5. Csodálkozó szemöldök

Gondolj csak bele: bármikor beszélgettek, azt fogja stírölni és azon filózik majd, hogy vajon maguktól ilyenek vagy ennyire elcseszted? Ha szemöldöktetoválást készíttetsz, mindenképpen bizonyosodj meg arról, hogy a szemöldököd ívét követi majd és nem lesz benne egy 90 fokos ív!

ebs

A felsoroltak persze nem a pasik 100 %-ára vonatkoznak, nagyjából a 95 %-ra inkább, hiszen biztosan vannak olyanok, akiknek ezek tetszenek egy nőn. Csajok, próbáljuk meg azért ezeket elkerülni a randikon és hétköznapokon, a kevesebb néha több elve itt nagyon igaz! Úgy szeret titeket a párotok, ahogy vagytok és biztosan a kiszemelt sem bánja, ha a valódi arcodat mutatod az ismerkedés során, mintsem egy tonnányi vakolattal elért álarcot.

A képek forrása: Pinterest