5 tipp, hogy mit viselj, ha hódítani akarsz

Kiszúrtál egy férfit a munkahelyeden. Vagy a kedvenc éttermedben. Vagy a villamoson. Vagy bárhol. Teljesen biztos vagy benne, hogy kell neked. Meg akarod hódítani.

Ha éppen keresed az igazit, esetleg egy kis kalandra vágysz, fontos, hogy a gardróbodban szerepeljen néhány ehhez szükséges darab is. Itt a tavasz, és szerencsére ebben az időszakban sokkal könnyebb dolgod van, ha csábításon töröd a fejed.

Műbőr nadrág

Tagadhatatlanul imádják a pasik a bőrszerkókat. Évek óta hatalmas slágernek számít ez az anyag, tehát egy ilyen nacival most sem tudsz mellényúlni. Legyen feszes, emelje ki az alakodat, és bátran választhatsz sötétbordót, barnát vagy más árnyalatot is! Azon sem kell sokat gondolkoznod, hogy mivel párosítsd, hiszen bármivel jól össze tudod illeszteni, és a nadrág már önmagában is bőven elég figyelmet képes magára vonni.

Szoknya

Minden mennyiségben, és minden minőségben. Legyen combkivillantós, vagy térd alatt véget érős, mintákkal díszített vagy letisztult, így is-úgy is szexi. Válassz hozzá egy lezser dzsekit vagy inget és mutasd a lábaidat!

Magas sarkak

Ó, igen! A magassarkú cipők elől nincsen menekvés. A legfontosabb kellék ahhoz, hogy igazi nőnek nézz ki, és megakadjon rajtad a pasi szeme. Tudtad, hogy a tűsarkak önbizalom növelőnek is megfelelnek? Válassz olyan darabot, ami kényelmes, amit többféle szetthez tudsz párosítani, és nem mellesleg divatos is. Habár itt az ideje, hogy felhúzd a szandálokat, a combcsizmádat még mindig nem kell félretenni, hiszen egy bőrdzsekivel párosítva tökéletes választás lehet a számodra. Egyértelműen beindul majd az álompasid fantáziája!

Overál

Dögös, titokzatos, megfejthetetlen, lehámozhatatlan…Eddig ez eszedbe sem jutott, igaz? Neked talán nem, de a pasik agyán már számtalanszor átfutott, amikor egy overallban sétáló nőt észrevettek. Mivel a virágkorát éli ez a trend is, szebbnél szebb darabokat találhatunk az üzletekben. Ha megtetszik egy, te se hagyd ott, mert szükséged lesz rá a pasivadászathoz. A tökéletes cipővel és táskával eléred majd a kívánt hatást!

Elő a vállakkal!

Soha nem árt, ha egy kicsit sejtelmes vagy, és pont annyit mutatsz, ami még belefér az ízléses kategóriába. Ilyenek ezek a felsők is, amelyek engedik láttatni a vállaidat. Azonban résen kell lenned, hogy mindig jól illeszkedjen a megjelenésedbe, és ne legyen sok az öltözéked. Hidd el, hálásak lesznek a férfiak ezért a kis játékért!