5 Vogue 5 december

Elérkezett 2013 utolsó hónapja, szalagavató, karácsony, újév. Egyikről sem lesz szó. Mi most kicsit másféleképpen zárjuk az évet. A Vogue a világ vezető divatmagazinja, bármilyen országról beszéljünk, az a divat, ami a Vogue-ban benne van, így hát itt az ideje, hogy megnézzünk 5 különböző címlapot. Címlaplányok, fotósok, stylistok, így búcsúztatják 2013-at a spanyol, német, orosz, ausztrál és ukrán Vogue készítői!

Vogue Spain

Ha azt mondjuk Spanyolország, mindenkinek valami túlfűtött, “vérbeli spanyol” dolog jut az eszébe. Aztán ha azt mondjuk ‘Karl Lagerfeld’, akkor a fekete és a fehér. És így készült a spanyol divatmagazin címlapja. A Karl Lagerfeld által készített fotókon Belen Antolin öltöztette Joan Smalls-t, természetesen tetőtől talpig Chanelbe. Rossz és jó vélemények is születtek a címlapról,  szerintem a ruhák és a képek vagányak és elegánsak is egyben. Nem végzett azért olyan rossz munkát Mr. Lagerfeld.

voguespain5

Vogue Germany

Címlaplány: Julia Stegner, Stylist: Christiane Arp, a fotókért köszönet Giampaolo Sguranak! Elég téliesre vették a dolgot, bár mi másra gondolna az ember decemberben. Azért valljuk be, a piros “jeti cucc”, akármennyire télies, kicsit túlzás. Nagyon jó modellt választottak  és a címlap is látványosra sikerült. Habár a ruha a portugál Vogue címlaplányának ruhájával szinte megegyezik, a sárga szemüveg és az ízléstelen óriás “szőrcsomók” a modell fején már inkább említésre méltóak.

vogue germany

Vogue Australia

Első ránézésre olyan, mint az első Anna Wintour keze alól kikerülő Vogue US. Arizona Muse nagyon bájos a címlapon, csupa természetesség és egy nagyon szép és elegáns ruha. Nem vitatkozom Jilian Davison ruhaválasztásaival, és persze Nathanial Goldberg fotós munkájával sem.

vogue australia

Vogue Russia

Maryna Linchuk kicsit túlöltözött egy címlapfotózáshoz. Várjunk… Olga Dunina stylist valamit nagyon elnézett és vagy kisebb ruhát adott a modellre, vagy később “szakadt el” az a valami. Aztán néhányan ruhát sem kaptak, csak ki kell nyitni a magazint. A képek elég egyediek, Vincent Peters szép munkát végzett, inkább a ruhákkal és a jelmezekkel lehet gondja az olvasóknak. Ezek után kíváncsiak vagyunk, hány márkát sikerült reklámozni a divatanyaggal…

vogue-russia

Vogue Ukraine

Igazi Vogue címlap, egy jó modellel. Tele nagyon szép és stílusos ruhákkal, látványos sminkekkel. Marie Piovesan modellt Sofia Sanchez és Mauro Mongiealo fotózta. Szerintem ebben inkább gyönyörködni érdemes, mint a hibáit keresni.

vogue-ukraine

Nektek melyik a kedvenc Vogue címlapotok?

Forrás: http://stylefrizz.com/201311/5-international-vogue-december-2013-covers-photos/