6 dolog, amiben a PLL túlságosan is elrugaszkodott a valóságtól

Hét év után végét ért egyik kedvenc sorozatunk, a Pretty Little Liars, nosztalgiázásképp ezúttal azokat a pontokat szedtük össze, ahol a producerek nem igazán vették figyelembe a való életet.

Kifutó az iskolában

Nem egy cikken keresztül boncolgattuk a sorozat legjobb összeállításait, egyszerűen imádtuk a jobbnál-jobb szetteket és már nem is egyszer nyertünk belőlük inspirációt, ugye csajok? Azért ha egy kicsit jobban megnézzük a dolgot, azért sántít, hogy egy középiskolában engedélyezett a magassarkú viselete, ráadásul, hogy mindennap koktélruhában jelennek meg az amúgy is fiatalkorú diáklányok. Valahogy még több nézőt be kellett vonzzani és ezért mi nem is haragszunk. (Kicsit talán irigyek vagyunk.)

Pll GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & Share this Pll GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Menő kocsi mindenkinek

Akárhányszor autóval közlekedtek a lányok városon belül vagy kívül, nem sokszor volt olyan szituáció, ahol elkérték volna a szülőktől a szalon szépségű, vadonatújnak ható négykerekűt, ami a valóságban szintén sántít. Mikor kaptuk volna el bármikor tizenpár évesen, friss jogsival, a család vadonatúj járgányát?

Drake GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & Share this Drake GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Tanár-diák kapcsolat

A szereplőválogatásnak köszönhetően Aria és Ezra kapcsolata egyáltalán nem tűnt természetellenes dolognak, hiszen úgy festettek, mint akik egykorúak. Viszont ha egy kicsit utánajárunk: mire valaki befejezi az egyetemet, hogy tanár legyen, legjobb esetben, csúszás nélkül is már van 24 éves. Az elsős középiskolások pedig épphogy betöltik a 14., 15. életévüket, Aria pedig pont ennyi idős lehetett, amikor először találkoztak. Ebben a megvilágításban azért egy kicsit neccessebb a dolog, nem csoda, hogy a Montgomery szülők az elején ellenezték a kapcsolatot…

Ezria GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & Share this Ezria GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Ali eltúlozva

Ali legtöbbször egy elég sötét nőszemélynek van beállítva a sorozat folyamán, aki már ezernyi borzalmat követett el. Viszont, ha midnenki tudta róla, hogy milyen, miért hagyták neki? Egyedül nem sokra ment volna, főleg nem tizenhat éves fejjel..

Alison Dilaurentis GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & Share this Alison Dilaurentis GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Beosonni bárhová észrevétlenül

Valljuk be, ebben a lányok tényleg nagyon profik voltak. Viszont a valóságban ez nem olyan egyszerű feladat, például beosonni nővérnek öltözve a Radley-be. Valahogy be kellett jutniuk, a legtöbb munkahelyen már kártyás beléptetőrendszer van, ráadásul nem igaz, hogy az ott dolgozók közül senki sem vette észre, hogy ők nem odavalóak, ráadásul középiskolásak is!

Pretty Little Liars GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & Share this Pretty Little Liars GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Főszerepben az elektronikai kütyük

Ahhoz, hogy valaki ennyire meg tudja babrálni más elektornikai dolgait, minimum egy számítógép zseninek kell, hogy legyen, A pedig, a szanatóriumban töltött évei alatt meglehetősen kevés eséllyel vált a számítógépek világának a mesterévé.

Pretty Little Liars GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & Share this Pretty Little Liars GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Ezzel az írással nem ítélekzni szerettük volna a sorozat felett, hiszen a szerkesztőség legtöbb tagja nagy PLL fan, viszont mindenképp rá akartunk mutatni arra, hogyha neked nem voltak ilyen mozgalmas középiskolás éveid, akkor sem maradtál le semmiről, hiszen a Rosewood-i ötösön kívül nagy eséllyel más nem rendelkezik ilyen izgalmas középsulis évekkel!

A képek forrása: giphy.com