6 ötlet, ha csak félig tűznéd fel a hajad

Tipikus dilemmák a reggeli készülődés során: leengedett haj vagy inkább egy copf? Túl meleg lesz? Kilátszik a fülem? Mi lesz, ha elázik? Nos, ezen tépelődések elkerülése végett jöhetnek a félig feltűzött frizurák!

Miért? Mert a hajtömeg egy része kikerül a képből, így nem fog melegíteni, nem lóg az arcodba és ha a maradék el is ázik esetleg, akkor is lesz legalább egy fél frizurád. Van élet a fejtető kontyon túl is, úgyhogy mutatjuk a legjobb ötleteket!

Örök romantikusoknak

Ha szereted a lágy, vintage külsőt és ezt a hajad segítségével is kifejeznéd, akkor ez a neked való! Göndörítsd/hullámosítsd be az összes tincsedet, majd jöhet némi csavar és fonat! Őszi, első randevúra a legodaillőbb hajviselet, igazán lágyan keretezi az arcod, így kapsz egy kedves, alap megjelenést.

Tekerd meg!

Tipikusan az a frizura, amely jóval bonyolultabbnak tűnik, mint amilyen valójában. Nem egyetlen leválasztott tinccsel készül, hanem minimum 5-ből és ez a titok nyitja. Ha erős hullámcsattal rögzíted a megcsavart tincseket, egész nap tartanak majd, miközben egy laza, gyorsan összedobott frizura látványát keltik majd.

Annyira sikkes!

Egyetlen hajgumival csodákat művelhetsz, bár ezt Ariana Grande is bebizonyította nekünk. Ez is hasonló hajviselet az övéhez, de itt csak a hajtömeg felét fogjuk össze a fejtetőn, magasan egy lófarokba. Ugye mennyire egyszerű? Annyira jól mutat, próbáld ki, de egy kis tupírt mindenképpen alkalmazz!

Top knot

Azt hittétek lemarad? Ez az első számú tippünk! Itt nem kell a tökéletességre törekedni sőt, a végén óvatosan ziláld össze, húzz ki néhány tincset, majd rögzítsd hajlakkal, hogy biztosan tartson!

Vízesés fonat

Egyszerre nagyon menő és nőies! Ha ismered az egyszerű parketta fonást, akkor gond nélkül el fogod tudni készíteni ezt is. Csak ez sokkal jobban mutat és mindenkit lenyűgöz majd, milyen ügyes vagy, miközben az egyik legegyszerűbben elkészíthető frizura.

Halszálka, felturbózva

Ezt akkor ajánlott választani, ha a hajad hosszú, mert abból lehet igazán látványosan elkészíteni. Sokkal egyszerűbb összehozni, mint amilyennek tűnik, a lényeg az, hogy a végén kellően lazítsd meg. Így kapod meg ezt a hatalmas, dús végeredményt. Nekünk ez a kedvencünk!

Végül itt van egy videó, amelyből rögtön 12 ötletet meríthetsz és ígérjük, mindegyiket nagyon egyszerű ellesni!