6 ruhadarab, amitől soha ne válj meg!

Az új év beköszöntével mindannyian valami újra vágyunk: ezért igyekszünk megszabadulni régi rossz szokásainktól, botrányos ismerőseinktől és nem utolsó sorban megunt kacatjainktól – és pontosan ezért sokan elgondolkodhatunk egy jó kis ruhatár frissítésen is. Ám íme 6 ruhadarab, amitől még véletlenül sem szabad megválnod, mert akár télen, akár nyáron a legjobb barátod lehet.

És mert miután annyi mindent megvásároltál oly fölöslegesen, ezek mégis mind megérték a rájuk fordított pénzösszeget.

1. A farmerod – mindegyik

Az előnyösen szabott és megfelelő színű farmer mindenkinek jól áll – úgyhogy te se hagyd ezt a hatalmas és kétségkívül magasröptű életigazságot figyelmen kívül. Legyen az egy hosszú, háromnegyedes vagy egy nagyon rövidre vágott farmernadrág, az lesz a te legjobb barátod télen és nyáron is. Ha pedig mindegyik típusból van egy, akkor te bizony egy nagyon szerencsés embernek mondhatod magad. (Mi aztán nem tesszük magasra a lécet.)

ykq0-7drvmi-brooke-cagle

2. A kedvenc inged

Egy ing bárhova és bármire jó – állásinterjú, első randi, egy elegánsabb ebéd vagy egy kiruccanás a barátnőkkel, esetleg a kanapén való sírás, mert nincs életed. De kinek is kell az, ha van egy kényelmes, és ismételten csak előnyösen szabott, jó minőségű inge a ruhatárában. Plusz pont jár azért, ha egyszínű, ugyanis így sokkal több mindennel kombinálhatod, mintha mintás lenne.

3. Az oversized fekete pulcsid

Mert ápol és rosszabb napjaidon eltakar, és ha jól kombinálod, olyan, mintha tök divatos és sikkes lennél, miközben csak nem akartál erőlködni. Ha pedig nagyon specifikusan szeretnéd eldönteni, hogy melyik oversized pulóveredet nem akarod egyenesen a kukába vágni, mindenképpen egy fekete színű felé orientálódj, mert az bizony még jobban ápol és még jobban eltakar – de legalábbis slankít, bár ezt több, mint valószínű, hogy hallottad már.

6sb3h9ekz04-matthew-kane

4. A fehér edzőcipőd

Mert kényelmes és mindenhez jól passzol és még mindig: olyan, mintha tök divatos lennél, pedig csak nem akartad megerőltetni magad. Főleg napjainkban érdemes a legtöbbet kihozni az edzőcipők nagy trendjéből, mert aligha van még egy ilyen kellemes módja annak, hogy trendinek érezd magad. Igyekezz persze olyan edzőcipőt választani, amit könnyű letisztítani – ugyanis színe lévén ez aztán koszolódik. És ha már ezt teszed meg az egyik alapdaraboddá, nem árt elgondolkodnod azon is, hogy minőségi lábbelibe fektesd a pénzed – nem azért mert annyira menő, hanem azért, mert ha már edzőcipő, legyen tényleg, igazán kényelmes.

5. A kedvenc bőr/farmer/bomber dzsekid

Kinek mi a kedvence – vannak, akiknek a bőrdzseki túl… bőrdzsekis, és vannak, akiknek a farmerdzseki nem az esete. A lényeg a lényeg: egy olyan felső réteg megtalálása, amit bármelyik szettedhez fel tudsz venni anélkül, hogy azt használhatatlanná tenné és aminek melegítő funkciója is van. Ezt egyrészt tavasszal és ősszel is fel tudod venni mint legfelső réteget, de télen is magadra dobhatod a kabátod alatt, mert még simán elférnek, a nyári estéken pedig szintén jó barátaidnak fognak bizonyulni.

6. Az a sötétkék ruhád, ami tök jól áll

Azért nem fekete, mert nem mindenki akar gyász szerelésben mutatkozni. A sötétkéket viszont baromira alul értékelik, pedig sokkal jobb választás, mint az egy árnyalattal sötétebb kis barátja – elegáns, ugyanakkor tényleg egy fokkal kevésbé nézel ki úgy, mint aki utálja a világot és annak minden teremtését.

k36naecxvwu-henri-meilhac