6 sorozatkarakter, akiről ne vegyünk példát!

Noha a következő szereplők egytől-egyig szeretnivalóak, és messze álljon tőlünk a mélyreható kritizálás, ám jobb, ha csak ártatlan szemlélőként figyeljük őket a képernyőn keresztül és nem akarunk rájuk hasonlítani!

Mutatjuk miért!

Alison DiLaurentis – Pretty Little Liars

Kezdjük is rögtön az egyik csinos kis hazudozóval. Az öt barátnő közül talán ő a legmegosztóbb karakter, az ellenére, hogy ő szerepel legkevesebbet a sorozatban! Nézzük is csak az előéletét: 16 évesen már kapcsolatot folytat tőle sokkal idősebb fiúkkal, zsarol, szekálja a kevésbé dekoratív embereket, szekálja a barátnőit, hazudozik a szüleinek és a barátnőinek, és még sorolhatnánk… Ezek után azt kell, hogy mondjuk, nem csoda, ha valakinek szemet szúrt a viselkedése.

http://giphy.com/gifs/pretty-little-liars-alison-dilaurentis-facetoface-rdzlasBw5jzHi

Serena van der Woodsen – A pletykafészek

Nos, ha Serenáról van szó, inkább stílusáról vegyünk példát. Először is már egész fiatalon kicsapongó életét élt, elcsábította a legjobb barátnője fiúját, ráadásul még emberismereti képességei is elég gyengék, ha már nem jött rá, hogy se veled se nélküled partnere “a” pletykafészek. Az biztos, hogy nem élt unalmas életet, mi élveztük az ármánykodások minden egyes pillanatát, ám a való életben biztosan nagyon fárasztó mulatság lehet.

http://giphy.com/gifs/serena-van-der-woodsen-XhyL89ul3Tc88

Carrie Bradshaw – Szex és New York

A Szex és New York minden elkeseredett szingli Bibliája, valljuk be hányszor néztük végig a szériát egy-egy szakítás után vígaszt keresve? Hiába egy világot megváltó produkcióról beszélünk, Carrie szerelmi életéről mégse vegyünk példát! Lehetetlenebbnél-lehetetlenebb helyeken ismerkedett, utána pedig mindnyájan csodákoztunk, hogy: “Ez sem jött össze.” Másodszor pedig 40 felett már illene egy kicsit előre gondolkodni, már ami az anyagiakat illeti, abban a korban már egy kicsit ciki, ha nincsen biztos egzisztenciád, mert a kereseted 90%-a a gardróbodban pihen – felakasztva!

http://giphy.com/gifs/city-nailed-5qPZKeutqagLK

Gaby Solis – Született feleségek

Legdekoratívabb feleségünk, akiről kétséges, hogy feleségnek született-e. Imádnivaló karakter ő is, azt leszámítva, hogy feladta karrierjét, azért hogy háziasszony legyen és a férje pénzét költse (persze, ilyen körülmények között nem nehéz letudni a napi 30 perc futást), ráadásul azt sem mondhatjuk, hogy nem anyagias, ugyanis a pénz körül forog az élete, ám céltudatossága is emberfeletti: ő szinte mindig célba ért, lényegtelen, hogy milyen eszközökkel. Főzni ugyan még mindig nem tanult meg, viszont isteni koktélokat készít!

http://giphy.com/gifs/desperate-housewives-eva-longoria-gabrielle-solis-Wo7HO8PVkuW4M

Meredith Grey -Grace klinika

Hiába Meredith a Grace klinika egyik kulcsszereplője, immáron 12. éve, személyisége bizony hagy némi kivetnivalót maga után. Először is depresszív hajlamú, ami elég erősen átjön a nézők számára, problémáit általában Joe-nál próbálja megoldani műszak után néhány tequila kíséretében, ezenkívül megvannak a maga emberei, újak felé ritkán, khm soha, nem nyit és ez elég gyakran úgy hat, mintha direkt viselkedne bunkón. Nem túl szép személyiségjegyek.

http://giphy.com/gifs/abcnetwork-greys-anatomy-greysanatomy-3ornk5RuEgyXqD1y6s

Lorelai Gilmore – Szívek szállodája

Gilmorékat ismét köszönthetjük a képernyőn, még ha csak négy rész erejéig is. Nincsen szerethetőbb a két Gilmore lánynál, ám Lorelai személyisége -valljuk be- kicsit instabil és irritáló. Képernyőn keresztül vicces, ám ha jobban belegondolunk, ha a mi közeli környezetünkben akadna ilyen személy, lehet nem sokáig tudnánk elviselni. Először is sokat, nagyon nagyon sokat beszél, általában értelmetlen dolgokról, kissé önpusztító életmódot folytat a napi több liter kávéval, ehhez társul a mérhetetlen makacssága. De azért mi így is szeretjük!

http://giphy.com/gifs/gilmoregirls-netflix-gilmore-girls-l2YWqQDM074PGLePC