7 dolog, amire szükséged lehet!

Nem aludtál eleget, fáradt és stresszes vagy. Még az utcára sem akarsz kilépni?! 7 olyan életmentő terméket mutatunk be, amivel percek alatt sokat javíthatsz a formádon!

1. Korrektor

Senkinek sem kell őt bemutatnunk, régi jó barátunk és tényleg megéri a pénzét. Karikás szemre gyors gyógyír, bepaskolva a szem alá a tekintetünk egészen frissnek tűnik majd!

 

beauty essentials

 

2. Száraz sampon

A száraz sampon az egyik legjobb találmány. Nem volt időd és energiád este hajat mosni? Reggel fújd be a hajtöveket száraz samponnal, egy kis tupír és máris készen állsz a napra! Ez különösen jó akkor, ha hosszú, dús hajad van, ezáltal a hajmosási rituálé rengeteg időt vesz igénybe, nem is beszélve arról, hogy a mindennapos hajmosás csak roncsolná a hajad!  Ezzel a termékkel pedig egy napot minimum tudsz csalni!

 

beauty essentials

 

3. Fehér szemceruza

Sokan azt gondolják, hogy ez csak egy amolyan fölösleges termék, hiszen nem csinál igazán látványos dolgot! Hát, ők bizony tévednek! A szemed belső zugában használva a  tekinteted nyíltabb lesz! Ez különösen hasznos egy fárasztó nap utáni reggelen!

 

beauty essentials 4. Szemöldök készlet

Ha nem rendelkezel dús szemöldökkel, bizonyára nem kell ezt a terméket bemutatnunk neked! Egy jól formált, de halványka szemöldökből percek alatt gyönyörű karaktert adhatsz arcodnak egy ilyen készlet segítségével! Ha rákapsz az ízére, talán a szemhéjpúdered is elhagyod néha, és csak a szemöldöködre fektetsz hangsúlyt. Ha pedig nincs szükséged külön dúsításra, egy átlátszó géllel sokkal rendszerezettebb lesz a szemöldököd!

 

 

 

beauty essentials

 

5. Színezett hidratáló

Ennek a tételnek különösen a nyári hónapokban veszed hasznát, ha a bőröd nem éppen a legjobb napjait éli, de mégsem akarsz alapozóval az arcodon rohangálni! Lényegesen egyszerűbb a felvitele mint az alapozóé és plusz pont jár neki, ha még SPF-et is tartalmaz! Ha nincs ilyened, alternatívaként próbálj meg egy kis mennyiséget mixelni a kedvenc hidratáló krémedből és az alapozódból, a hasonló hatás érdekében!

 

beauty essentials

 

6. All in one

Pirosítót, rúzst és szemhéjpúdert is használni egy sietős reggelen igazi időpocsékolás. Erre találták ki az ún. “all ine one stick”-eket, melyeket rengeteg módon felhasználhatsz! Tegyél az ujjbegyedre egy keveset és használd pirosító helyett! Viszont akár a szádra is mehet belőle, sőt még szemhéjpúder alapjaként is beválik! Ez aztán a multifunkcionális termék!

 

beauty essentials

 

7. Sminklemosó kendő

Soha ne menj sminkkel az arcodon az ágyba- halljuk rengetegszer és valljuk be, van alapja. Na de kinek van egy átbulizott éjszaka után arra energiája, hogy nekiálljon a vakolatot levakarni a mosdóban? Erre találták ki a sminkeltávolító kendőket. Néhány fajtában még plusz hidratáló is van, így még egy esti kötelezettséget kipipálhatsz!

 

beauty essentials Mik azok a termékek, amelyek mindig nálatok vannak?