7 fura dolog 2017 divatjában

Egy divatmániás nem csak az aktuális trendeket követi és alkalmazza, de bizony belefut néhány botrányos dologba is. Hiába furcsák, mégis felkapottá válnak és egy időre bent maradnak a köztudatban.. csak tudnánk miért.

Biztosan te is összefutottál már néhány olyan Instagram vagy Tumblr fotóval, amin egyszerűen nem értetted, mi az öltözet kompozíciója. Nos, hogy felelevenítsük ezeket a rossz emlékeket, összeszedtük most a legfurcsábbakat.

WC-papír táska

Igen, jól olvasod. Ez ráadásul nem egy önjelölt fashion-blogger, hanem egy világmárka, a Moschino ötlete volt. Mi értékeljük a formabontó táskákat, de ez már nálunk is kiverte a biztosítékot, és idén nem szeretnénk hasonlót látni a kifutókon.

moschino

Átlátszó nadrág

Köszönjük, de ha a pucérság hatását szeretnénk kelteni, inkább nem veszünk fel semmit, mint ezt a kukás zsákra hajazó “nadrágot”. Nem is értjük, ezt hogyan gondolta a Topshop, viszont bejött nekik a gondolat, egy időben felkapták. Nos, mi nem kapnánk fel.

naci

“IKEA” táska

Ha jártál már ebben az áruházban, neked is ismerős lehet. Nos, a Balenciaga úgy gondolta, hogy ez megfér a divatban is, ezért idén tavasszal megalkotta a saját bevásárlótáskáját, vagy inkább már zsákját. Ráadásul a férfiaknak. Nem, nem és NEM!

IKEA

Cipzáros farmer …

… mármint hátul cipzáros. Mégis miért? Eleve nem lehet segítség nélkül felvenni, hiszen a hátsónkon nem tudjuk magunknak felhúzni a cipzárat. Na meg botrányos, ahogyan kinéz! Kim Kardashiannak természetesen tetszett ez az őrület, de mi ezen már meg sem lepődünk.

cip

Overál férfiaknak

Azt hiszem, ez minden nő retinájába beleégett, és egy életre elvette a kedvét a romperektől. Na meg azoktól a pasiktól is, akik ezt magukra vették. Hol a férfiasság? Leginkább úgy festettek, mint akik pizsama partira készülnek éppen. Reméljük, idén nyáron nem fog velünk szembejönni az utcákon!

romper

Latex zokni-magassarkú

Erre még helyes kifejezést sem találunk. Ráadásul ezzel is egy olyan világmárka állt elő, mint a Gucci. Ilyenkor hol a jó ízlésük és a szemük? Közel 400 ezret kértek érte, amiből inkább vennénk 400 pár kínai szandált, mintsem ezt…

gucci

Tanga-farmer

A végére hagytuk a világ eddigi legborzalmasabb ötletét: azt a “farmert”, amely végül is 3 szál cérnából áll. Ha ezt viselnék a nők az utcákon, szerintünk nem csak a nők, de még a férfiak is rosszalló tekintettel bombáznák őket, mert ez még csak szexinek sem nevezhető.

tangaf

Forrás: cosmopolitan.com