7 karácsonyi ajándékötlet férfiaknak

Karácsony táján a legtöbb fejtörést talán az okozza, milyen ajándékkal is lepjük meg a szeretett férfiakat környezetünkben. Sokszor még ők maguk sem tudják, minek örülnének a legjobban, így nem könnyítik meg a dolgunkat, ám létezik néhány egyszerű megoldás, ami szinte mindenki számára beválhat.

Az ajándékozásban természetesen a legfontosabb, hogy elsősorban az illető ízlését, személyiségét és stílusát vegyük figyelembe. Ha ismerjük a hobbiját, kedvenc szabadidős tevékenységét, annak megfelelően válasszunk ajándékot, ha pedig tudjuk, miért rajong igazán, egy ahhoz kapcsolódó tárgyat keressünk (pl. Star Wars-os pulóver). Ám megeshet, hogy mégsem vagyunk ennyire szerencsések, ez esetben jöhetek az aduászok. Fontos, hogyha ezek mellett döntünk, olyan dologgal lepjük meg az illetőt, ami egy kicsit különleges és stílusos, hogy érződjön, foglalkoztunk is vele és szívből adjuk azt a tárgyat.

Az ajándékválasztásban az is lényeges szempont, hogy a férfiak jobban szeretik a hasznos, praktikus dolgokat, amelyeket akár minden nap tudnak használni.

large-18

Italkülönlegesség

A férfiak többsége nem veti meg néhanapján az alkoholtartalmú italok fogyasztását,  ám nem biztos, hogy gyakran megengednek maguknak egy-egy drágább vagy különlegesebb fajtát. Az üzletekben rengeteg italcsomagot lehet kapni – például többféle ízű pálinkaválogatást kis üvegekben -, némelyikhez még extra pohár is jár. Persze ezt is csak mértékkel!

large-15

Karácsonyi pulcsi

Egy téli kötött ruhadarab amellett, hogy nagyon hasznos ebben a hideg időben, kifejezetten férfias is lehet, azonban ha az illető még a humort is értékeli, meglephetjük egy viccesebb karácsonyi pulóverrel is.

b0fb540fdbcf5189255a8601b0d4cdf4

Sporteszköz

Mi más lehetne jobb választás egy sportszerető férfinak, mint valamilyen eszköz, aminek a segítségével könnyebben gyakorolhatja a kedvenc hobbiját. A legegyszerűbb megoldás talán egy kézi súlyzókészlet, digitális sportkaróra vagy egy futáshoz való, karra erősíthető telefontartó lehet, de szerencsére ezen a téren a lehetőségek végtelenek.

ddad4332ba338d3776ff9376044ad1cb

Pénztárca

Bár klasszikus ajándék, azt nem mondhatjuk rá, hogy nem hasznos. Pénztárcára mindenkinek szüksége van, egy minőségi, bőrből készült darab pedig igazán férfias lehet.

ff0e855fa4f9dcc77595102d94685276

Karóra

Szintén egy klasszikus ajándék, ám karórákból sohasem lehet elég senkinek, ráadásul egy ízlésesen megválasztott példánnyal pedig nehéz mellélőni.

52b7920523c2655f59a705d90f3d27f8

 

Fejhallgató

Egyszerű ötlet, ám a fejhallgatók nagyon hamar tönkremennek, így mindig szükség lehet az utánpótlásra. Karácsonyra azonban egy stílusosabb, márkásabb, drágább darab dukál, amely – remélhetőleg – egy kicsivel tovább fog kitartani.

ebcd727a1417a4b26059231c860146fc

DVD

Kísérőajándékként jó választás lehet néhány pasisabb témáról szóló film vagy sorozat, mint például a Wall Street farkasa, Star Wars és a 24, hiszen mindenkinek szüksége van kikapcsolódós estékre.

pictures_503