7 kínos tavaszi divatbaki, amit sok nő elkövet

Ugye veled is előfordult már, hogy te érezted rosszul magad azért, mert egy nőnemű társad zavaróan mellényúlt az öltözékével? Vagy a sminkjével? Netán a hajával?

Esetleg, épp te voltál az, aki a tükör előtt rájött, hogy a megjelenésébe hiba csúszott? Sajnos, sokunkkal megtörtént már, hogy a nagy sietségben, esetleg a túlzott „divatos szeretnék lenni” érzés bűvkörében nem azt a hatást értük el, amit szerettünk volna. Nincsen ezzel semmi gond, kivéve, ha nem vesszük észre időben…

Műszempilla

Itt a tavasz. Az időszak, amikor nem előnyös fél kiló sminket magunkra tenni. Ezzel a gondolattal sokan fordulunk kozmetikushoz, hogy ajándékozzon meg minket műszempillával, így a fél órás készülődés ideje csökken, hiszen elég némi alapozót felkenni és le is van tudva az arcunk! Csak ez a technika az esetek nagyobb részében nem éppen úgy néz ki, ahogy kellene. Lányok! Mindig minőségi szempilla hosszabbításotok legyen, ami természetes hatású és nem feltűnő!

Crop top csípőnadrággal

Óriási hiba! Ha croptop, akkor csak és kizárólag magasított derekú nadrág vagy szoknya! A hasatokból csak egy leheletnyi csíkot fedjen fel, így kevésbé érzitek magatokat feszélyezve és sokkal szexibb is! Ugye, látjátok a különbséget?

Szandál harisnyával

A harisnya mindig jól mutat, és igen csinossá tudja varázsolni a megjelenéseteket! De! A cipőn múlik minden. Mielőtt belebújnátok a magassarkútokba, kétszer is vizsgáljátok meg, hogy biztosan zárt-e a sarka és az orra, ugyanis egy rossz cipőválasztással borulhat minden! Nem, testszínű harisnyával sem szabad!

Slip-on zoknival

Mivel még idén is divatos darabnak számít a slip-on, ezért figyeljetek oda, hogy semmi esetre se lógjon ki a zoknid! Rengeteg helyen be tudtok szerezni titokzoknikat, így nem lesztek döbbent tekintetek tulajdonosai!

Nagykabát nyitott cipővel

Ha felülről még bundában vagytok, a lábatokra sem nyerő nyitott cipőt húzni (vagy fordítva), ugyanis nevetségesen fest a téli öltözet nyárival kombinálva!

 

Szilikon pánt

Hatalmas nem a válaszunk. Az arany vagy ezüst csillámmal díszített pántra pedig még nagyobb nem! Mehetnek is a kukába, ha van otthon belőlük! A soft bra-k nyáron is trendinek számítanak, de, ha ragaszkodtok a melltartóhoz, akkor az mindenképpen passzoljon a blúzzal! Ha viszont szabadok akartok lenni, hagyjátok el az összes lehetőséget!

Haj-smink

Igényesség! Mindig jusson eszetekbe ez a jelző, ha otthon készülődtök! Zsíros haj leengedve: tilos; felkötve: pipa! Hangsúlyos szemek hangsúlyos ajkakkal: tilos; csak az egyik középpontban: pipa!