7 klisé, amit még véletlenül se csináljatok Valentin napon!

Nem árulunk el nagy titkot, ha megsúgjuk, hogy a Valentin nap nem csak a szerelem, de a véget nem érő klisék szó szerinti drága ünnepe. Nem kell sok pénzt költened szíved választottjára, hogy boldog legyen ezen a napon, de igenis érdemes egy kicsit elgondolkodni azon, hogy hogyan dobhatjátok fel az estét. És hogy melyek azok a klisék, amelyekre nem lesz szükséged idén Valentin napon?

Persze vannak klisék, amiknek igazán nyugodtan lehet élni Valentin napon – egy kellemes vacsora egy különleges étteremben például minden évben jó ötlet, valljuk be – mégis vannak olyan dolgok, amik ennyi Valentin nap után már nem hasznosak, nem is romantikusak és még megenni sem lehet őket.

1. Rózsák ajándékba

Nem, a Million Roses-ért pedig a pokol egy külön elkerített bugyrában lehet megégni. Egyrészt, a vágott virág huzamosabb időn belül elhervad, nem is túl eredeti és nem tudsz vele sok mindent kezdeni azon kívül, hogy felteheted Instagramra. Ha már valaki mindenképpen egy növényt akar ajándékozni kedvesének Valentin napon, ami teljesen oké, az legyen inkább egy cserepes darab. Vagy ehető.

d976bfddd93388950bbaa250a24bd8bf

2. Szívecskés párnák, plüss mackók és társaik

Unalmas, haszontalan és csak a port fogják, nem beszélve arról, hogy kevesebb személytelen dolog van egy szívecskés bögrénél, amelyre remegő kézírással firkantotta rá egy vadidegen, hogy “I love you.”

3. Szavalás

Bár kétségkívül rendkívüli romantikára és kreativitásra vall, ha akár egy lány, akár egy fiú versben foglalja össze mit érez a másik iránt – de talán inkább ne tegye. De ha meg is teszi, semmiképpen se adja elő élőben szerelmének, mert akármennyire is kedves gesztus, baromi kellemetlenül fogja a másik érezni magát. Inkább dobáld meg csokoládéval, becsszó, az sosem megy ki a divatból.

4. Romantikus filmnézés

… otthon. Amit lényegében az előző nap is csináltatok, csak most, tudjátok, “Valentin napi” filmmel. Őszintén, nem baj, ha nem ünneplitek a Valentin napot, de ne nézzetek meg kötelező jelleggel valamit, amire egyikőtök sem kíváncsi csak azért mert lusták vagytok.

karácsonyi-falás

5. Reggeli az ágyban

Oké, először is: szép próbálkozás, etetni valakit egy nagyon jó módja a szeretet kifejezésének. Másodszor viszont: ha egy lánynak ágyba reggelit készítesz, az egyetlen dolog, amit elérsz nála az az, hogy végig azon fog agyalni, hogy vajon most rögtön fogják ellepni a hangyák az ágyat, vagy megvárják, amíg elmegy dolgozni és estére lesz minden beborítva bogarakkal.
Plusz, szegény pára egész nap azon fog gondolkozni, hogy most ennyi lett volna a Valentin nap?

6. Fehérneműs fogadás

Persze, a fehérneműs felvonulás kétségkívül megteszi a hatását – de ez gyakorlatilag bármelyik másik estére megfelel Valentin napon kívül is, nem kéne ehhez egy külön ünnepet szentelni. És nem. Vadonatúj piros fehérneműt venni ezért felesleges.

7. Otthoni gyertyafényes vacsora

Persze, a vacsora maga az egy nagyszerű ötlet, de ha a romantikus Valentin napi vacsora gyakorlatilag annyit jelent, hogy lusták voltatok kimozdulni és elkölteni némi pénzt egy korrekt étteremben, ezért előveszitek az előző napi maradékot és meggyújtatok fölötte egy már használt gyertyát, akkor inkább hagyjátok az egészet.

tumblr_mywpwqFa3C1rlwc99o2_500

És az egyetlen klisé, aminek kivétel nélkül mindig élni lehet:

<3 CSOKOLÁDÉ.

Sok. És masszázs. Miközben csokit eszel. Ehhez még csak párkapcsolat sem kell, csak valaki, akinek van… keze. Vagy lába, ha az az eseted.