7 ok, amiért imádjuk Emma Watsont

Emma Watson éppen ma ünnepli 24. születésnapját. Sokszor írtunk már róla és a későbbiekben is egész biztosan rengetegszer megtalálhatjátok majd itt a Fashionfave-en, de most lássuk, miért is szeretjük őt ennyire, avagy jöjjön a best of Emma Watson.

1. Mert nem tud hibázni a vörös szőnyegen

A legtöbb híresség – főleg akkor, ha ilyen fiatalon kerül bele Hollywood életének legjavába – eleinte olykor mellényúl, ha arról van szó, mit viseljen a legfontosabb társasági eseményeken, bemutatókon vagy díjátadókon. Emma azonban nem tud hibázni, biztos kézzel választ, stílusa pedig egyre egyedibb, figyelemfelkeltőbb.
Sokan tanulhatnának tőle!

2. Mert nem ragadt be a skatulyába

A Harry Potter filmek világsikere után félő volt, hogy Emma, mint sokan előtte – eltűnik a piacról, nem kap igazán jó szerepeket, vagy csak egyféle karakter megszemélyesítését bízzák rá, hiszen annyi éven át játszotta a boszorkány, Hermione Granger szerepét, hogy félő volt, sokan – mind a nézők, mind a szakma – már mindig így fog gondolni rá. A színésznő azonban bebizonyította, hogy érdemes vele számolni és nem csak csinos arc, akinek kislányként szerencséje volt egy castingon.

3. Mert mer karakteres lenni

A Rowling adaptáció részeiben láthattuk Emmát felnőni. Kislányból gyönyörű fiatal nő lett, akinek a szépségét már akkor sokan csodálták. Ő azonban nem félt változtatni, egészen rövidre vágatta haját, amivel egészen más jelleget kapott az arca. Döntése pedig sok más hírességet is megihletett, mondhatjuk, trendet indított.

4. Mert sokoldalú

Filmsztár, modell, stílusikon. Gondolhatnánk, hogy ez ki is tölti a színésznő idejét. De nem így van. Emmának rengeteg energiája van, ezért úgy döntött továbbképzi magát, így kedvenc hobbiját a jógát is mesterfokon űzi, sőt oktatói végzettséget is szerzett.

emma-watson-creditby_fanlala.com

5. Mert két lábbal a földön áll

Emma pontosan tudja, hogy a Hollywoodban elérhető siker és karrier bizonytalan, mint a kutya vacsorája, így nem hanyagolta el a tanulást. Amerika egyik legjobb egyetemén a Brown Universityn – talán emlékeztek, hogy a Gossip Girl Serenája is ide vágyott – most fogja kézhez kapni diplomáját. Természetesen a csoporttársaival közösen hatalmas ünneplést is terveznek.

6. Mert óvja a magánéletét

Emma Watson nem azok közé a hírességek közé tartozik, akik a magánéletükkel szeretnének címlapra kerülni. Sőt, a Google nem dob ki róla botrányokat, veszekedéseket sem. Ő valóban a szakmaiságával szeretne boldogulni, ami valljuk be, egyelőre nagyon jól megy neki.
Ehhez hozzátartozik az is, hogy egy nem is olyan régen készült Elle Australia interjú szerint a színésznő nem randizik híres pasikkal, olyat szeretne találni, akivel magánélete hétköznapi maradhat. Korábban ugyan randizott George Craiggel, a One Night Only énekesével, de úgy tűnik, mára szigorított szabályain.
Mi azért kíváncsiak vagyunk, ki lesz a szerencsés.

emmawatson_fanpop

7. Mert ha nem lenne, hiányozna

Emma Watson tipikusan az a személy, aki nem feltűnősködik, nem töri kezét-lábát azért, hogy észrevegyék, hogy ott van. Azonban az is biztos, hogy ha hirtelen eltűnne, arra mindenki felfigyelne és mindenkinek hiányozna.
Szóval csak így tovább kedves Emma!

Boldog születésnapot!

emmawatson_2fanpop