7 ruhadarab, amit a pasid imád rajtad

Mind szeretnénk tudni, hogy mik azok a darabok, amelyek megszédítik a férfiakat. Valószínűleg, ha megkérdeznénk őket, azt válaszolnák, hogy ne legyen rajtunk semmi. Na, de ezt mégsem valósíthatjuk meg 0-24-ben, így kell egy B terv is.

Talán ezek azok a ruhák, amiket besorolhatunk az “amit a pasid imád rajtad” kategóriába!

Az ő ingje

Van egyáltalán szexibb annál, mint mikor az ő ruháiban jársz-kelsz? A számára nem hinnénk. A filmekben is nagy szerepet kaptak az összebújás utáni inges jelenetek így mi ezzel kezdenénk meg a sort. Készíthetsz benne reggelit, de akár munkába is viselheted. Bárhogy is döntesz, a szerelmednek tetszeni fog, ahogy kinézel!

Combfix

Ó, igen! A combfix-magassarkú páros örök kedvenc a férfiak részéről, de azért lássuk be mi is jól érezzük magunkat egy ilyen kombinációban. Ha a combfixet nem mered bevállalni, nyugodtan helyettesítsd egy extrémebb harisnyanadrággal, hiszen abban is pillanatok alatt leveheted a lábáról a partneredet!

Minden, ami passzos..

..és minden, ami kiemeli az alakodat.Ennyire egyszerű. A pasik szeretik látni, hogy egy-egy ruha mennyire vonzóvá tud tenni, és milyen finoman simul rá a tökéletes testedre. Legyen szó farmerről vagy felsőről, ha felfedi előtte a nőies vonalaidat nyert ügyed van. Itt az ideje beszerezni néhány feszülős ruhadarabot!

Sportcipő

Valóban nem túl csajos, és még csak nem is elegáns. Pedig azt gondolnánk, hogy a férfiak a kifogástalan és nőies darabok hívei, de nem minden esetben. Azt is nagyon csábítónak találják mikor egy hölgy kényelmesen van felöltözve, még akkor is, ha ez néhány laza darabot jelent a ruhatáradban. Mindig tudnak meglepetést okozni, nem igaz?

Edzősruha

Sportmelltartó futónadrággal és a pasi nyála azonnal csorogni fog utánad. Néha nyugodtan elkísérheted az edzőterembe, ha másért nem is de azért igen, hogy néhány büszke pillantás tulajdonosa legyél!

Fürdőruha

Nyár, meleg, víz, sör, röplabda. Ez mind nem érdekli majd a párodat, ha egy izgató fürdőruhában sétálgatsz mellette a parton. Lehet kétrészes, de nagy divat mostanában az egy részes is, úgyhogy lényegében mindegy melyiket választod, mert ebben az esetben nincs rossz döntés!

Hálóing

Egy szép hálóing neked és neki is kijár. Legyél elalvás előtt is szexi, mert a hímnemű társaink teljesen oda vannak az ilyen darabokért. Selyem, szatén vagy csipke..ennek csak a képzeleted szab határt. Meg persze az, hogy milyen messzire mersz elmenni a jó ügy érdekében!