7 tipp mit ne viselj, ha rossz kedved van

Bár életünk többnyire nyilvánvalóan tele van szivárvánnyal, boldogsággal és életörömmel, akarva-akaratlanul előfordulhatnak napok, amikor egyszerűen semmi sem tűnik olyan örömtelinek.

Ilyenkor az utolsó problémánk lehet a ruhatárunk és sminkünk együttesével való törődés, ám ha már csak abban tudunk segíteni, hogy milyen ruhadarabokat vagy sminktermékeket érdemes kerülnöd amikor rossz kedved van, az is örömmel tölt el bennünket.

1. Az extra szűk ruhákat

Bár azt hihetnéd, hogy ha kiemeled az alakod, akkor talán jobb kedvre derülsz, (said no woman ever) ez elég valószínű, hogy nem így fog történni. Ha már amúgy is borongós a hangulatod, ne dobd meg még egy felesleges frusztráltsággal aziránt, hogy vajon jól nézel-e ki a ruhádban, vagy hogy vajon most megeheted-e azt az extra sajtos hamburgert, ami úgy érzed, ma neked nagyon kijár.

9934024

2. A magassarkút

Ismételten – nem akarod még tetézni a rosszkedvet, és egy hosszan viselt magassarkú még egy alapvetően jókedvű embert is könnyedén felbosszanthat. Bár kétségtelen, hogy egy magassarkúban sok bókot kapnál és ezáltal talán jobb kedvet lehet, ezt az élményt eléggé be fogja árnyékolni az a tény, hogy a lábaid elhaláloznak míg hazaérsz az egyébként is hosszú napod után.

3. Az új cipőt

Hiába szép, hiába dobná fel a napod, ha végre hordhatnád; mind tudjuk, hogy tíz perc, és visítani fogsz a fájdalomtól, mert annyira töri a szép új cipőd a lábad – és ezen az se segít, ha teletömöd a cipőd sarkát ragtapasszal. A pocsék napokon törekedj a kényelmes, jól bevált holmik viselésére, amelyek sosem hagytak még cserben.

4. Az elnyűtt cuccaidat

Mert noha egy rossz napon nem kell feltétlenül kiöltözni, mégis érdemes csak azért is kerülnöd azokat a holmijaidat, amikben már nem érzed magad kellőképpen magabiztosnak – vagy, rosszabb esetben, amelyekben kapásból egy hajléktalanra hasonlítasz.

tumblr_mi4qa67gVp1ryx31oo1_500

5. A knuckle gyűrűket

Egy kicsit talán túl specifikus, de nem véletlenül, mert ha már alapvetően rossz napod van, nem akarod még azzal tetézni, hogy a folyamatosan leeső apró gyűrűidet keresgéld az avarban.

When-She-Realized-Her-Bad-Mood-Getting-Her

6. A szájfényt

A szájfény, noha azt hiteti el veled, hogy legalább kinézel valahogy, mégis csak tovább rontja a hangulatod a tény, hogy a szél folyamatosan belefújja a szájfényedbe a hajadat. Nem akarod te ezt.

7. A friss körömlakkot

A körömlakkozás azon tevékenységek egyike, amelyeket csak és kizárólag felhőtlen és stabil mentális állapotban érdemes véghez vinni. Amikor pedig összegyűltek a fejed felett a felhők, nem biztos, hogy még ráadásként azon akarsz morogni, hogy elkenődött a körömlakkod, véletlenül belenyúltál, vagy hogy valójában nem is azt a színt akarod hordani.
Amennyiben viszont mindenáron a körömlakkozás szenvedélyének akarsz ilyenkor is élni, bízd magadat profi kezekre.

5