8 barát, akire mindenkinek szüksége van

Állítólag az, akinek nincsenek barátai, statisztikailag korábban halálozik el, mint azon társai, amelyeknek… nos, vannak barátai. Mivel mi pedig itt a Fashionfave-nél szintén statisztikai okokból nem szeretnénk, hogy olvasóink idő előtt eltávozzanak az élők (és potenciális megosztók) sorából, íme 8 emberi lény, akikkel érdemes barátkoznod, hogy eléldegélj legalább a zombiapokalipszis kezdetéig.

Sok sikert, barátom.

tumblr_n1rj8wCGmL1stfiuco1_500

 

1. Az, amelyik minden őrültségbe belevisz.

Ő nem fog elítélni és lenézően tekinteni rád, amikor a Netflix parti kellős közepén te el akarsz menni abba a buliba, ahol az ég világon senki nem tud létezésedről, de ott van Az A Srác, aki Nagyon Cuki.
Vagy, aki képes ugyanezen parti közben mindennemű probléma és félelem nélkül könnyedén felkapni egy üveg pezsgőt a szomszéd asztalról amikor nem figyelnek oda.

thanksgiving-1

 

2. Az, amelyik mindenből kivisz amibe az előző belevitt.

Mert kell egy olyan barát, akinek helyén van az esze… és remélhetőleg a jogi kar elvégzésére tartogatja, mert ha tényleg az előző ponthoz hasonló barátaid vannak, akkor szükséged lesz rá és baromira meg kell becsülnöd mindet.

anigif_enhanced-18317-1403499275-1

3. Az, amelyik őszintén akarja, hogy jobb és jobb legyél.

Még egy fokkal jobb az a barát, amelyik ténylegesen drukkol neked és annak, hogy az életed sínen legyen. Ő az, aki unszol, hogy tanulj a zárthelyikre (És nem feltétlenül azért, mert ő nem fog.), ő az, aki őszintén segíteni akar eldönteni melyik állás lenne neked való, akivel megbeszélheted miért vagy olyan lehetetlenül lusta a szétcsúszott életed  rendbetételéhez és még amennyire tud, segít is összeszedni magad, mert hisz benned és érdekled.

200_s (3)

4. Az őszinte.

Mert tök aranyos, amikor szivárványt hányva ecsetelitek egymásnak, hogy fogalmatok sincs, hogy az ötezredik fiú miért vágott át titeket ugyanazzal a nyomorult attitűddel és miért nem jön össze soha semmi mikor annyira, de annyira szuperek vagytok, de valljuk be, te is tudod, én is tudom, ő is tudja, hogy hosszútávon csak azzal a baráttal tudtok az életben egyről a kettőre kerülni, akivel teljes mértékben őszinték vagytok egymással.

giphy

5. Az, amelyik akkor is bírni fog, ha te nem érdemled meg.

Öhm… kezeket fel, hányan is vannak azok, akik rendszeresen napokra eltűnnek a legjobb barátaik radarjáról “csak mert csak” jelleggel, vagy mert új barátjuk lett, vagy mert nemes egyszerűséggel egy ideig egyedül akart lenni? Ha te is közéjük tartozol, és a barátod még mindig a legjobb barátod és nem kell egy talicskányi Milka csokival kiengesztelned azért mert nem vagy tökéletes, akkor azért adj neki egy talicskányi Milkát, mert megérdemli.

Friends-hugging

6. A munkahelyi barát.

Ó, azok a csodálatos, mennyei pillanatok az életben, amikor kivételesen nem gyűlölöd teljes szívedből az összes nyomorult napot, amelyet a munkahelyeden kell töltened, mert történetesen azok az emberek, akikkel együtt töltöd ezt az egyébként nem mellékesen szignifikáns időt, nem teljes mértékben idióták, sőt. Valójában a barátaid.
Akikkel szabadidődben pingpongozol, megiszol egy sört, beszélgettek, és jól érzitek magatokat egymással.

anigif_enhanced-10030-1403498371-15

 

7. Akinek minden mondatán nevetsz.

Mert vele minden jó. Vele minden szép. És minden baromi vicces. Kirúgtak? Haha. Megcsalt a barátod? Na ne nevettess.

200_s (2)

8. Az, amelyikkel olvastok egymás gondolataiban.

Tudod miről beszélek. (Érted.)

60490872

 

A képek forrása a Pinterest.