8 dolog, amit a huszonévesek nem osztanak meg a partnerükkel

Bár az őszinteség és a kommunikáció a jó párkapcsolatok alappillérei, azért abszolút érthető, hogy életünk egyes pontjait és személyiségünk bizonyos foltjait előszeretettel borítjuk el balladai homállyal, csak hogy szívünk választottja szemében olyan tökéletesnek tűnjünk, amennyire ez lehetséges.

És hogy különösen a huszonévesek körében melyek azok a dolgok, amelyek a szürke ködbe vesznek?

1. A titkos mappák tele az exszel

Bizony, főleg ennyi idős korban fordulhat elő bőven, hogy egy párkapcsolat bármely tagjának a privát számítógépén egy elkülönített mappa rejti az illető emlékeit a régi szerelmeiről.

2. Az exektől kapott ajándékok, amiket megtart a másik

Van egy aranyos takaró, amit a volt barátod adott neked és amit a jelenlegi barátod pont baromi puhának és kellemesnek tart? Egészen sanszos, hogy miután jól hozzádörgölőzött szegény nem éppen fogod felvilágosítani arról, hogy azt bizony te ajándékba kaptad.

keeping-secrets

3. A titkos beszélgetések az exszel

Akár arról van szó, hogy egy régi párkapcsolat valamelyik tagja valamilyen totálisan értelmetlen oknál vezérelve úgy dönt, hogy megkérdezi a másiktól mi újság mostanság, akár arról, hogy rendszeresen keresik egy még értelmetlenebb és valószínűleg destruktív oknál fogva egymás online társaságát, ezek nem olyan dolgok, amiket nagy büszkén megosztanak az emberek a partnerükkel.

4. A titkos érzelmek az exek iránt

A huszonévesek párkapcsolatainak szépsége: soha nem fogják megtudni, hogy valójában tényleg nem jelent-e már a másiknak semmit a múltja, vagy csak azért van még mindig vele mert nemes egyszerűséggel addig is eltölti valamivel az idejét, amíg az exe nem jön rá, hogy mégis halálosan szerelmes belé.

tumblr_myvgzbqlku1rjb07wo2_500

5. A különös szexuális fantáziák

A szexről sokaknak így is elég nehéz beszélni, pláne akkor, ha szükségletekről és esetlegesen kívánt változtatásokról van szó. Hát még akkor milyen nehéz a szexről beszélni, ha a kívánatosnak tűnő változtatás még egy fura japán pornószereplőt is meglepne.

6. A valódi szexuális orientációjuk

Legyen az egy teljesen más nem, mint amit a partner képvisel, vagy akár ha csak arról van szó, hogy valaki mindkét nem képviselőit vonzónak tartja – nem ez az első dolog, amit az első randik valamelyikén nagyban ecsetelünk magunkról, pláne akkor, ha csak egy álcának használjuk az adott embert.
Az pedig már egy másik téma, hogy az illető ilyenkor kinek hazudik nagyobbat – magának vagy a párjának?

tumblr_lnrv0s6bbg1qbvn8yo1_r1_500

7. A mocskos pillanatokat

Szó szerint. A férfiaknál persze ez más, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy egyetlen nőnemű emberi lény sem ecseteli büszkén a barátjának, hogy milyen emberfeletti dolgokat kreált a mosdóban, amíg a másik édesdeden aludt.

8. A filmek, amiket már láttak

Végül, de nem utolsó sorban minden kétséget kizáróan a legkeményebb hazugság a huszonévesek körében bizony a megnézett filmekre vonatkozik. Ugyanis még mindig jobb újranézni egy filmet, amiről már tudjuk, hogy tök jó, mint beleugrani egy olyan ismeretlenbe, amiről már előre érezzük, hogy az első tíz percben bealszunk.

tumblr_ml3tdflb6r1rk4bc6o1_500

Forrás.