8 kiegészítő, amit okvetlenül szerezz be

A kiegészítők elengedhetetlen elemei a gardróbunknak vagy az ékszeres dobozunknak, éppen ezért sosem elég belőlük! A megfelelő kombinációkkal szuperré varázsolhatjuk velük akár mindennapi outfitjeinket is.

Íme a 8 kiegészítő, amit minden nőnek birtokolnia kell!

1. Aranyszínű karóra

Ha karórákról van szó, érdemes befektetned egy klasszikus és időtálló darabra, ami egy életen át veled lesz. Az aranyszínű karórák a kiegészítők fekete hattyúi: mindig ki fognak tűnni és mindenhez passzolnak! Számos tervezésben és méretben kaphatóak és a legjobb, hogy a segítségükkel nemcsak trendi, hanem mindig pontos is leszel!

http://2.bp.blogspot.com/-HNE3SGGKBs0/UQyhgpFNXQI/AAAAAAAAABI/7LjAw207JtQ/s1600/Image+6.jpg

2. Egyszerű fülbevaló

Talán az egyik legkiválóbb hétköznapi outfit tartozékok közé sorolhatjuk az egyszerű és nagyszerű fülbevalókat. Lehet egy színes pötty, gyöngy, vagy kristálycsap, akár gyémánt is: a lényeg a kis dolgokban rejlik!

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/28/88/cf/2888cf4eb9edb6a916f124083c5e69c8.jpg

3. Fekete fedora kalap

A fekete kalap a tavaszi-nyári kollekciód elengedhetetlen és divatos kiegészítőjeként kell, hogy szerepeljen a listádon! Ezek a kalapok szinte minden hajviseletet képesek feldobni és egy klasszikus, de egyben modern kinézetet biztosítanak viselőjük számára. Több méretben és színben is kaphatóak persze, de a fekete mindig az igazi!

http://sashaydown.com/wp-content/uploads/2016/12/IMG_7402-1.jpg

4. Mix and match karperecek

Minél több és színesebb, annál jobb (persze csak ízléses kereteken belül)! Teljesen egyedi stílust képviselhetsz kedvenc karpereceid és karkötőid viselésével. Tavasszal válaszd a pasztell árnyalatait, ezüst színnel kombinálva, nyáron pedig bátran viseld a vibráló és vidám színű kiegészítőket!

https://2.bp.blogspot.com/-pGE2RmNpUsI/V4pWRHAkqZI/AAAAAAAACcI/o5DKoKhgNVQot5JX9R6FX21JBJCytr2DACLcB/s640/Screen%2BShot%2B2016-07-16%2Bat%2B16.43.49.png

5. Aviator napszemüveg

A tökéletes napszemüveg kiválasztása nem könnyű dolog, hiszen figyelnünk kell arra, hogy hogyan emeli az arcunk íveit. Szerencsére, az aviator napszemcsik szinte mindenkinek jól állnak és sosem mennek ki a divatból! Legyen akár fekete, vagy színes lencse, ez a kiegészítő nélkülözhetetlen kelléked lesz a jó időkben!

http://sazan.me/wp-content/uploads/2014/09/NM41.jpg

6. Deréköv

A derékövet kicsit alulértékelik manapság, pedig igenis esszenciális kelléke kell, hogy legyen a gardróbunknak. A mellett, hogy szűkít és karcsúbb alakot biztosít a viselőinek, időtálló és tökéletesen alkalmazható a hétköznapi és az alkalmi outfitekhez!

http://www.saratoga.com/fashion-cents/wp-content/uploads/sites/30/2012/02/waist20belt.jpg

7. Mintás sál

A sálat talán a legikonikusabb alkotóelemnek nevezhetjük, hiszen mindig és mindenkor viselhetjük őket! Ősszel és télen megvéd a hideg ellen, tavasszal és nyáron simán öltöztet. Válasszunk bátran a különböző motívumos sálak közül: a leopárdmintással, pöttyössel, kockással és fekete-fehér csíkossal nem lehet mellényúlni!

http://3.bp.blogspot.com/-TFsEzsVI4ok/VLXH8ZlTyjI/AAAAAAAAQV4/_vtDvMPyOsQ/s1600/wide-brim-hat.JPG

8. A tökéletes táska

Utolsónak a kiegészítők királynőjét hagytuk a listán – a táskát! Ez a legpraktikusabb és egyben legszükségesebb alkotóelem több ezer tervezésű, színű, fajtában van jelen, és le sem tagadhatjuk, hogy imádjuk! Legyen egy sima válltáska, sikkes kézitáska vagy laza övtáska: ezekből sosem elég!

https://demivogue.files.wordpress.com/2015/12/outfit-winter-style-white-yeti-coat-celine-luggage-bag.jpg?w=1200