8 ruhadarab, amit a pasid utál rajtad

Mert vannak olyan ruhadarabok, amelyek az összes férfi agyából piros jelzést váltanak ki. És nem az érzéki értelemben.

Valljuk be, mi sem vagyunk sokkal jobbak – bár előszeretettel ítélkezünk az ellenkező nem felett néhanapján félresiklott ruhaválasztásaik miatt, azért a férfiaknak is bőven vannak fenntartásaik a mi ízlésünket illetően.

És hogy melyek azok a darabok, amelyek garantáltan kiverik a biztosítékot még a legerősebb idegzetű pasinál is?

1. A flitteres szoknya

Úgy összességében, noha számunkra egy álom válik valóra valahányszor belepasszírozzuk magunkat egy diszkógömbszerű szerelésbe és azt hihetjük, hogy mi vagyunk Whitney Houston megtestesülései, az igazság azonban sajnos az, hogy a férfiak ebből csak a “sok pici csillogó szöszt” érzékelik.

tumblr_nx4p1abRxC1sgijyeo2_500

2. A beanie-k

Hogy teljesen őszinte legyek, személy szerint nem értem miért vált ki ekkora tetemes ellenszenvet a férfiakból egy egyszerű sapka, de azt teszi.
Nagyon.

Zooey-Deschanel-5

3. A platform cipők

Bárhol, bármilyen, bármekkora.
Nem, akkor sem, ha nagyon pici és szinte alig látható.
És noha rengeteg srác esik abba a kategóriába, amely pozitív figyelemmel kíséri és tudja értékelni a legújabb trendeket, a legtöbben mégis csak arra tudnak gondolni amikor meglátják a platformokkal ellátott lábbeliket, hogy mégis miért akarnál a Földön egy holdjáróban masírozni.

giphy (4)

4. A magasderekú nadrágok és hasonló társaik

Hiába nagyon divatos, legnagyobb fájdalmunkra pont azt a testrészünket varázsolja eszméletlenül előnytelenné, amiért a leginkább odáig vannak a srácok és ők ezt nem tűrik el. Azt azért meg kell mondanunk, akadnak kellő odafigyeléssel és rendkívül előnyösen szabott darabok, mégis a legtöbb magas derekú szerzemény a kukában landolna, ha a férfiakon múlna.

f37412f5b15450edd5c51dec2e53db5a

5. A bő nadrágok és a háremnadrág

Lényegében ugyanazért az indokért – ha egy ilyen nadrágot veszel fel, túl sok kérdést vetsz fel a férfiak fejében, és nem a jobb fajta kérdéseket: most akkor hogy néz ki a feneked valójában? Miért szeretsz ilyeneket hordani? Tényleg csak a nadrág miatt nézel ki úgy, mint aki publikusan a nadrágjába ürített, vagy…?
Nem akarod te ezt.

635887628957503491-2135601789_Britt Crying

6. Az ugg csizma

Az élet igazságtalan. Ez a cipő kedves, aranyos, kényelmes és elsősorban meleg – de a pasid csak két gigantikus mamuttalpat lát a helyükön és rémálmai vannak miatta éjszakánként.

tumblr_inline_nkl8mz5xpm1smgkdx

7. A peplum

Noha a viselőjének dereka lényegesen vékonyabbnak tűnik benne, ennek valamiért a férfiak mégsem tudnak örülni – ugyanis valamilyen különös oknál fogva ők csak a kismamákra tudnak asszociálni egy peplumos felső láttán.

84100874

8. A pánt nélküli felső

Mert ha már annyi időt elvesztegetünk azzal, hogy olyan melltartót vadásszunk, amiben úgy tűnik, mintha ténylegesen lenne mellünk, miért akarnánk nyáron olyan felsőket hordani, amelyekben a felére csökken az?
Ráadásul ha csak ez lenne a probléma – de azzal egyet kell értenünk, hogy egy csőtopban és/vagy pánt nélküli felsőben még a szokásosnál is szerencsétlenebbül néznek ki a melleink.

joey