8 szuper életmódváltó ajándék

Egyre több ember szavaz az életmódváltásra. Ki az egészségéért, ki divatból, ki pedig a tökéletes alak eléréséért, ezt döntse el mindenki maga.

Arról viszont te dönthetsz, hogy idén karácsonykor olyan ajándékot válassz neki, ami hasznos lehet számára ehhez az életformához! Nyugodtan meg is kérdezheted, van-e valami, amire konkrétan szüksége van, hiszen sem az edzős cuccok, sem a megfelelő étrendkiegészítők nem számítanak éppen a legolcsóbb mulatságnak, így besegíthetsz neki.

1. Edzős ruhák

Nem, sosem lehet elég sportmelltartója vagy nadrágja annak, aki kőkeményen mozog nap, mint nap. Tehát, ezzel nem tudsz mellélőni, mi pedig ajánljuk a H&M kínálatát, mert a ruházatok nem csak minőségiek és kényelmesek, de baromi jól is néznek ki! A méretét érdeklődd meg, hogy ne kelljen a cserével bajlódnia a megajándékozottadnak.

 

2. Fül/fejhallgató

A legtöbb ember csak zenére képes edzeni, hiszen így nem figyel  külvilágra, jobban pörög, na meg nem a saját nyögéseit hallgatja. Egy plusz fülhallgató nem árt, hiszen így nem kell mindig kivenni az edzős táskából és áttenni a kabátzsebbe a hétköznapokra! Lesz egy, ami mindig nála lehet edzés közben, majd annak végeztével elteheti a sporttáskába és másnap a suliba menet nem kell majd kapkodva előkotornia, mert ott lesz neki a másik. Hasznos tipp!

füles

3. Kulacs

Az életmódváltás legfőbb alapja a megfelelő folyadékmennyiség bevitele. Köztudott, hogy ez jobban megy, ha van hozzá egy szép palackunk! A MyEqua kulacsok elképesztően gyönyörűek és nagyon strapabíróak is, megéri onnan választani.

mye

4. Telefontartó

Kézben futás közben sem kényelmes tartani a telefont, hát még azoknak, akik súlyokkal edzenek. Egy csinos és praktikus övtáska vagy karpánt nagy hasznára válhat bárkinek. Szinte mindenhol kaphatóak már, így egyáltalán nem nehéz beszerezni és biztos lehetsz abban, hogy jó ajándékot választottál.

H&M - 3.990,- Ft
H&M – 3.990,- Ft

 

5. Foam roller

Egy olyan kiegészítő, amely nagyon hasznos, de sokak nem ismerik meg. Nem csak a gyakorlatokhoz jó, de azok végeztével, nyújtás előtt is jó, ha van egy ilyen kéznél, hiszen ez a kis masszírozó henger beindítja a vérkeringést, segít ellazítani az izmokat és közben nagyon jó érzést nyújt  a megfáradt testnek.

foamroller

6. Sport karóra

Ezt azért érdeklődd meg először, hogy van-e már neki. Ha viszont nincs, akkor ez a legjobb választás! Mérheti az idejét, követheti a pulzusát, számolhatja a lefutott kilométereket és megannyi remek tudás fér bele egy ilyen kis kütyübe, imádni fogja!

sk

7. Csukló-és bokasúlyok

Ha otthon végzi az edzést és futni jár, akkor előbb-utóbb magának is beszerezne egy ilyen készletet, hogy növelje a terhelést. Előzd meg és lepd meg vele te! Arra figyelj, hogy jó minőségű anyagból készüljön, hiszen a bőrét felsértheti vagy érzékennyé teheti, ha silány terméket választasz.

Decathlon - 2.490,- Ft
Decathlon – 2.490,- Ft

 

8. Sporttáska

Végül, kell valami, amelyben mindezt magával is viheti! Ha láttad már, hogy óriási vászontáskával jár az edzőterembe, akkor tudhatod, hogy ez hasznos lehet számára. Válassz egy olyat, amely biztosan tetszene neki, akkor nyert ügyed van!

Answear - 7.190,- Ft
Answear – 7.190,- Ft

Bízunk abban, hogy sikerült hasznos ötletekkel szolgálnunk és ki tudod választani azt, amely a legjobb ajándék lehet!