9 dolog, ami sosem megy ki a divatból – alapgardrób 2017-re!

Trendek jönnek-mennek, így volt ez a 2016-os évben is, ahol újra rajonghattunk a chokerekért, mindannyian beszereztük ellenállhatatlan műszőrme bundánkat vagy a bársony textúra reneszánszát köszöntöttük – csak, hogy az év egy pár kedvencét emeljünk ki. Van azonban néhány olyan divatos dolog, ami letaszíthatatlanul befészkelte magát a must-have listára, írjunk akár 1997-et, 2007-et, vagy 2017-et!

Jöjjenek a mindig stílusos és időtálló alapok, melyek idén sem, de jövőre sem hagynak cserben! Elhoztuk a top 9-es listát, melynek elemei mindenkinél kötelezőek! 2017-ben (IS) igazán stílusos leszel! Lássuk:

1. Vörös rúzs

Meglepett, hogy nem ruha, igaz? Ki mondta, hogy a vörös ajkak nem érnek fel egy pár magassarkú erejével? Bizony, ugyanúgy tudni kell viselni! A tökéletes rúzsárnyalatot megtalálni bár nem könnyű, létezik egy, a rúzsok királynője, ami sosem megy ki a divatból: ő, a vörös! Elegáns, vibráló és másodpercek alatt átlagosból “glam” lookot kölcsönöz!

2. All black everything

Amikor minden csődöt mond, jön az all-black outfit! A fekete nem csupán karcsúsít, de mindig sikkes is. Bár a divatipar próbálkozik, “animal print is the new black”, “white is the new black”, “pink is the new black”’ – mind tudjuk, black is the new  ultimate black!

3. Az öltöny

A klasszikus viselet férfi és női vonalon is előfordulhat, és megvalljuk, kevesebb összeállítás van, melyekhez a stílusos és az örökérvényű kifejezések jobban passzolnának! Férfiak esetében nem is kérdés, miért, de a hölgyek is észbontóan tudják viselni, elég csak Emma Watsonra gondolni!

4. Converse

1908 februárjában Marquis Mills Converse megnyitotta a cipőmanufaktúráját, melynek termékei a mai napig elnyűhetetlenül szekrényünkben (vagy éppen a lábunkon) ragadtak. Farmerrel, szoknyával, ruhával, shorttal, magas szárral vagy alacsonnyal, bőrből vagy textilből, a Converse KELL.

5. Fehér ing

Amit mindennel párosíthatunk! Ez a go-to elem, amikor különleges eseményen kell megjelenni, vagy amikor valami kellemes viseletre vágysz egy átlagos shoppinghoz. A gombos ing számtalan szett részeként bizonyította már, hogy van helye a kötelezők listáján. Nálad is helye van!

6. A kis fekete

Azt hitted, megúszhatjuk Little Black Dress nélkül a listát? Ugye nem? Bármely nő ruhásszekrényébe pillantva megtalálhatunk egy (vagy sokkal több) kis fekete ruhát. Miért? Ez az a darab, ami nélkül nem lehet teljes az alapruhatár (és az életünk sem). Az LBD tökéletes randihoz, csajos estéhez, családi eseményhez. Főnyeremény!

7. Napszemcsi – the bigger the better

Ahogy a trendek követik egymást, a lencse színe más-más árnyalatot kap, de a méretes keret jó ideje a trendkövetelők palettáján van. Az óriási keretes kiegészítő több évtizede a fashion-ikonok által kedvelt darab, Audrey Hepburn is bizonyítja, miért:

8. A műbőr dzseki

A szívünknek kedves dzseki az év minden szakában előkerül, hogy feldobja a szettet. És tényleg akármelyik szettet! Igazi öreg „motoros” – szó szoros értelemben, mégis a kényelmi és esztétikai funkciója mellett nem mehetünk el szó nélkül. Ha esik, ha fúj, ha nyári este van, a bőrdzseki (szerintünk ha lehet, inkább műbőr!) jön, és tarol. Killer style!

9. Blue jeans

Lana Del Rey is megénekelte mindenki kedvencét, amiről lefogadom, hogy az összes Fashionfaver alapdarabja. Tartsuk is meg ezt a jó szokást, bár a 17′-es évben jön a régi-új trapézosan bővülő fazon, de akinek ez túl nagy váltás lenne, az továbbra is válassza ezt a tökéletes szabást: