9 ruhadarab, amit minden férfi utál, de mi mégis imádjuk

A férfiak nem értenek a divathoz – legyintünk rá általában és ezzel meg is magyarázzuk magunknak egyúttal, hogy miért fanyalognak néha a ruháink láttán. Mégis furcsa belegondolni, hogy számtalan olyan ruhadarab van, amitől a pasiknak feláll a szőr a hátán, mi mégis előszeretettel hordjuk őket.

Pedig a pasiknak öltözünk fel, nem?

Mindig is jó kérdés volt az, hogy vajon egy nő kinek öltözik fel, amikor reggel ruhát választ? A barátjának akar tetszeni vagy összeségében minden férfinak, akivel szembe találkozik az utcán? A többi nőtársát igyekszik lekörözni? Vagy az az elsődleges szempont, hogy ő jól érezze magát a bőrében?

Nekem az az álláspontom, hogy a legideálisabb helyzet, ha mindenki maga miatt vesz fel egy ruhadarabot, mert az tetszik neki és magabiztosnak érzi magát benne. Ekkor a kisugárzása is jobb lesz tőle, ami valójában megszépíti.

Azért érdekesség képen mégis összeszedtem nektek pár ruhadarabot, ami a nők körében nagy népszerűségnek örvend, a pasik mégis utálják.

ferfiakut1

Overálok

Az overállok az utóbbi időben nagyon közkedveltté váltak, akad belőlük hosszú és rövid fazon is, de nem csak nadrágot, de minden féle szabású szoknyát is találhatunk belőle a boltokban. A férfiak viszont egyenesen utálják. Gyerekesnek tartják és maximum csak kertészkedés közben tudják elképzelni a nőkön, de nem értik, hogy ez mégis hogy vált utcai divattá?

ferfiakut2

Boyfriend nadrág

A boyfriend nadrágnak rengeteg pozitívuma van, ami miatt a nők imádják. Kényelmesek, lazák és nagyon stílusosak tudnak lenni – legalábbis a nők szerint. A férfiak sokkal inkább úgy vélik, hogy ez a ruhadarab már túl fiús egy nőhöz. Ők pedig jobban szeretik a csinos, nőies megjelenést.

Főleg a szakadt fazonokat nem tudják hova tenni, amiből már szinte az egész láb kivillan. Mi értelme van ezeknek, ha nem is takarnak semmit és még csak nem is melegítik a lábakat?

ferfiakut3

Állatminták

Bármilyen meglepő, a férfiak többsége nem szereti az állatmintás ruhákat. Túlságosan közönségesnek tartják. A leopárdmintás cuccokat száműznék legszívesebben a nők ruhatárából.

ferfiakut4

Leggings

A leggings már a nők körében is nagyon vitatott téma, hogy illik-e hordani vagy sem? Nadrág-e vagy sem? Sokan úgy vélik, hogy ha más nem, a pasiknak gyönyörködtető látvány lehet egy ilyen feszülős darab, de ez nagy tévedés. A férfiak többsége is úgy gondolja, hogy abszolút nem nadrágnak való. Hiszen, ami a mi szemünket bántja, az az övéket is fogja!

ferfiakut5

Oversize kötött pulcsik

Az oversize stílus az egyik legkényelmesebb dolog a divat világban, aminek valószínűleg minden nő örül mélyen, legbelül, hiszen egy-egy hideg téli napon milyen jó érzés magunkra venni egy hatalmas, kötött pulcsit, ami nem csak puha és meleg, de legalább annyira kényelmes is. A férfiak viszont ennyire nem rajonganak a látványért, mert olyan érzésük van, mintha egy zsákba bújtunk volna el a hideg elől.

ferfiakut6

Masnik

Hasonló gondjuk van a masnikkal, mint az overállokkal: túl kislányosak. Legyen az ruhán, táskán, hajban vagy cipőn. Szívük szerint mindenhonnan száműznék.

ferfiakut7

Gumicsizma

A gumicsizmát nagyon sok mindenki szereti, mert elmondásuk szerint nem csak kényelemes, de esőálló is. A férfiak viszont hidegrázást kapnak már csak a puszta látványtól is. Miért nem lehet ezt is a kertben hagyni az overálokkal együtt?

ferfiakut8

Hordhatatlan magassarkúk

A magassarkúknak sok áldásos tulajdonságuk van. Hosszabbítják a lábakat, javítják a tartást és a nőknek szép kecses járást kölcsönöznek – már ha legalábbis tudnak benne járni! Mivel sok cipőben külön művészet megtanulni sétálni és igen hamar feltűnik a férfiaknak, ha botladozunk, ami nagyon nevetségesen tud kinézni.

Arról meg már ne is beszéljünk, hogy ha végig panaszkodjuk a napot nekik a lábfájdalmaink miatt, ők pedig képtelenek megérteni miért nem szabadulunk meg tőlük egyszerűen? Ők már rég megtették volna, ha lett volna rá lehetőségük.

ferfiakut9

Túl magas derekak

A magasított derekú farmernek is rengeteg pozitívuma van. Például, ha leülsz, nem kell aggódni a kivillanó bugyi vonalától, ami rém ciki tud lenni. Emellett még karcsúsítanak is. A férfiak viszont úgy tűnik, nem látnak benne mást, csak hogy nagyítja a fenekünket – nem mindig a jó értelemben.

Ezt a listát végig olvasva kicsit vicces belegondolni, hogy mennyi szeretett és már-már agyonhordott ruhadarabjainknak mondanának szívesen búcsút a férfiak. Ti mit szóltok hozzá? Átértékelődnek benneteket a dolgok ezután vagy csak nevettek egy jót a véleményükön?