9 új film, amit muszáj megnéznünk idén ősszel!

Biztosak vagyunk benne, hogy te, aki olvasol most minket, imádsz otthon, bekuckózva, csendesen filmet nézni. Ráhibáztunk? Tudtuk, ugyanis mi is!

Van azonban valami bája annak, ha az ember beül egy moziba. Együtt izgul a film kimenetelén egy rakás idegennel, hallgatja a reakciójukat, a végén pedig körbenéz és figyeli az arcokat. Ugye, hogy ennek is megvan a maga előnye? Hogy a kedved is megjöjjön a mozizáshoz, kedvcsinálóként itt vannak az idei ősz legmenőbb mozifilmjei!

47 méter mélyen

Nos, aki szereti az olyan filmeket, amelyekben lehet izgulni a szereplőkért, akkor ezért megéri beülni a moziba. Ha tetszett a 127 óra című film, akkor pedig biztosan ott a helyed!

“Két lánytestvér Mexikóban tölti nyaralását, s többek közt búvárkodást is terveznek. A szórakozás azonban hamarosan rémálommá válik, amikor 47 méter mélységben baj történik és ott rekednek egy ketrecben körülbelül egy órányi oxigénnel a tartályukban. S közben egy nagy fehér cápa köröz körülöttük.”

Bemutató: szeptember 21.

Ultra

Az ultra-maratonisták élete kívülről sem tűnik könnyűnek, de itt van ez a film, ahol végigkövethetjük a sportolók kalandjait, önmagukat játszva, saját szemszögükből, dokumentumfilmként ismerhetjük meg ezt a világot. Simonyi Balázs is a szereplők között van!

Bemutató: szeptember 21.

Szárnyas fejvadász 2049

Óóóó, azok a Ryan Gosling mozik! Na jó, nem csak ő, de a sztori is jó, szóval ha csak egy filmet nézel meg idén ősszel, ez legyen az!

Bemutató: október 5.

Gyilkos nyomon

A gyilkosságról szóló filmek mindig nagyon izgalmasak, nincs ez másként ebben az esetben sem. A moziban ráadásul az Olsen-ikrek húga is főszerepet kapott! Néhány napig még vetítik, megéri elcsípni.

“Cory Lambertnek Wyoming hatalmas vadonában veszik nyoma. Amikor holtan találják, az FBI egy fiatal újonc ügynököt küld az eset felderítésére, ami gyilkosságnak tűnik. A helyi indián közösségben kell kutakodnia, akik ellenségesen fogadják a nyomozót. A törvény súlya itt elhalványul a természet könyörtelen törvényeihez képest.”

Bemutató: szeptember 7.

Egyenesen át

Mi történik, amikor leáll a szíved? Mindig is érdekesek az erről és hasonló témáról szóló filmek. Noha nem tudjuk, hogy mennyi a valóságalapjuk, azért jó belegondolni, hogy ma már mire nem képes a tudomány! Nina Dobrev is a szereplők között van, érdemes megnézni a vámpír-szerepen kívül is.

Bemutató: szeptember 28.

Újra otthon

Tartogatunk ám könnyed filmet is! Dr. Szöszi megmutatja, milyen az élet szingli anyaként, majd azt is, milyen az, amikor mindez fenekestül felfordul. Az anyuka 3 fiatal, szemtelenül jóképű srácot fogad be albérlőként az otthonába…

Bemutató: szeptember 14.

Fűrész – Újra játékban

Igen, visszatér egyik kedvenc sorozatunk egy újabb, 8. résszel, újabb feladatokkal! Ha valami, akkor ez a film végig leköti a figyelmünket, főleg azért, mivel az eredeti Kirakós 10 évvel ezelőtt meghalt, így érdemes követni a sztorit.

Bemutató: október 26.

Thor: Ragnarök

Marvel-rajongó vagy? Akkor máris jegyezd fel a naptáradba, hogy novemberben a szívtipró Thor visszatér!

“Thor foglyul esik az univerzum túloldalán, miközben szülőbolygóján, az Asgardon bekövetkezik a Ragnarök, a teljes pusztulás. Ha nem szabadul ki a bebörtönzésből és tér vissza időben, az az asgárd civilizáció teljes megsemmisüléséhez vezethet, a könyörtelen Hela uralkodása alatt. A szabaduláshoz régi barátjával, Hulkkal kell megküzdenie.”

Bemutató: november 2.

Rossz anyák karácsonya

Az év talán legjobban várt filmje! Ha láttad az első részt, akkor tudod, hogy 2 órányi tömény, hasfogós nevetés vár rád. Na meg Jay Hernandez sármja!

Bemutató: november 9.

Nos, te melyik filmre fogsz mindenképpen beülni idén ősszel?