90’s story by Boglar Peruzzi

A 90es évek hangulata adta az ötletet a koncepcióhoz. A 90es évek hangulata adta az ötletet a koncepcióhoz. A fotókat Peruzzi Boglár készítette, a stylingért Havettova Angelika, a grafikáért Szabó Dóra, a sminkért pedig Török Boglárka volt a felelős. A gyönyörű modell Blanka volt a Visage Modelstől, aki kifejező szépségével mutatta be a 90es éveket. A nagyszerű ruhák a The Four, Tomcsányi Dóri, Nushi, Beango, Feelinkita, Yukka márkák kreációi.

A csapat a 90es évek közepének időszakából inspirálódott, az úgynevezett rave – techno korszakból. Ez az időszak nagyon színes és laza volt. Ki ne emlékezne akár fiatalabb korából vagy esetleg gyerekkorából azokra kitűzőkre és színes kütyükre, amik ebben a korban annyira népszerűek voltak. A képeken látható izgalmas és különleges sapkát a stylist maga díszítette. Nagyon vidám és pop art-os hangulat jellemzi az anyagot. A színes hátterek fokozzák a popart érzetét, ami a 90es években is nagyon jellegzetes volt. A zenei kultusz szintén meghatározó volt ebben az időszakban, a techno, a rave, de még a pop zene is virágzott. Emiatt nagyon sokszínű és igen vidám hangulat áradt a ruházatokból is. Korszakalkotó volt a platform is, ezek az izgalmas cipők, amik nem csak jópofák, hanem nagyon kényelmesek is. Arra is odafigyelt a stáb, hogy jellegzetes 90es évekbeli frizurát és sminket készítsen. Ez a korszak sokaknak a szívügye, ugyanakkor nagyon szerethető is. Nem csoda, hogy egyre népszerűbb és a stábtagokra is hatással van.

Peruzzi Boglár (fotós) Bio

Peruzzi Boglár Budapesten született, jelenleg Koppenhágában él. Már gyerekkorától kezdve kötődött a művészetekhez. Művészcsaládban nőtt fel, ami lehetővé tette, hogy már fiatalkorában elsajátítson különböző művészeti nyelveket. Eredetileg képzőművészként kezdte meg pályafutását, szobrászként és festőként is tanult. Fotós tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának fotókurzusán sajátította el. Jelenleg több műfajjal is kísérletezik, amik közül legkiemelkedőbb a divatfotózás területén. Emellett divatbloggerként is tevékenykedik, a „The Fashion Hunter” blog főszerkesztője és megálmodója.
Divatfotósként 2012 óta működik. Az elmúlt időszakban több kampány és editoriál került ki a kezei alól. Különböző divatmagazinokban jelentek meg munkái, többek között a XO magazinban, az OBVIOUS magazinban és a deFUZE magazinban. Megrendelői között sorakoznak olyan márkák, mint a Rikov for Ditta, Nord7 és a Lis’ Belle.
Látásmódjában visszaköszön a képzőművész múltja, ami nagyon érdekessé teszi alkotásait. Képein a modellek sokszor szoborszerűen jelennek meg, teljesen idealizálva, átlényegülve. A tér, a geometria és a modell kapcsolata nagyon foglalkoztatja a fotóst. Művei megalkotása mögött rendszerint komoly filozófia és koncepcionális tervezés húzódik. Boglár egy új generáció tagja, hisz abban, hogy szenvedély nélkül nem lehet elmélyülni semmiben.