A 10 legklasszabb akusztikus zene romantikus pillanatokra

Csillagos ég, gyertyafény, finom ételek, egy kis bor, de valami még hiányzik: méghozzá egy kellemes zenei aláfestés. Csak Ti vagytok, a külvilág mintha megszűnt volna körülöttetek. Kell ennél több egy tökéletes estéhez? Segítségül összeállítottuk számotokra a legklasszabb akusztikus zenéket a romantikázáshoz, hogy minden tökéletesen alakuljon.

1. Chaka Khan – Ain’t Nobody című számát sokan feldolgozták az elmúlt évtizedek során. Elengedhetetlen kelléke a retro buliknak. Csodálatos hangzásvilága van akusztikus verzióban is, Jasmine Thompson előadásában.

2. Toni Braxton – Unbreak My Heart című slágere sokak szívét megdobogtatta a ’90-es években. A szám letisztultabb hangzásban is gyönyörűen szól az ikonikus énekesnő előadásában.

3. Az Above & Beyond pruducer és dj trió újraértelmezte az elektronikus zenét, nagy trance slágereit akusztikus köntösbe öltöztette. Az eredmény magáért beszél.

4. Kíváncsiak vagytok, hogy milyen Sting – Fragile  című száma Stevie Wonder előadásában? Akkor hallgassátok meg a következő dalt, el fog akadni a lélegzetetek!

5. Mariah Carey neve magáért beszél!

6. Csodálatos, megnyugtató, szerelmes. Christina Aguilera tele van meglepetésekkel, nincs az a stílus ami ne állna neki jól.

7. Vannak kevésbé ismert előadók, akiktől rengeteg kincset találhatunk a videómegosztó portálokon. Ilyen Colleen D’Agostino is, akinek ugyancsak csodálatos hangja van.

8. Sade a nagybetűs énekesnő, egyedi hangjával és stílusával remek választás lehet a romantikus pillanatokra.

9. Whitney Houston minden idők legnagyobb énekese volt, hangjával örökre beírta magát a világtörténelembe.

10. A vidámabb dalok se maradjanak ki! A Rudimental formáció minden stílusban megállja a helyét, rengeteg pozitív energiát sugároz felénk a csapat.

Bónusz.: Csak hogy a magyar dalok se maradjanak ki. Király Viktor fantasztikusan megoldotta a ‘Belga – Szerelmes vagyok’ című számának feldolgozását akusztikus verzióban.

Kellemes romantikázást kívánunk!