A legcsajosabb halloweeni sminkek

Bár nem magyar ünnep, egyre inkább teret nyer itthon is a halloween, ezért mi is hozunk nektek néhány cikket a témában, hogy legyen honnan inspirálódnotok.

Az év utolsó napjaiban egyre több halloweeni buli szerveződik és az esetek 99 %-ban érdemes beöltözni, amihez természetesen smink is dukál. Ha nem szeretnél ijesztő lenni, de mégis magadra öltenél valamit, akkor mindeképp válassz csajos megoldást, mi pedig mutatjuk hozzá a sminkeket!

Glam boszi

Hagyományos ötlet ilyenkor a boszorkány, ám a mű bibircsók helyett kerüljön előtérbe a csillogás! Használj bátran erőteljes színeket, ettől lesz egy kicsit boszorkányos a végeredmény, a hajadat pedig göndörítsd be, és tupírozd kicsit, mielőtt a fejedre húznál egy fekete kalapot! Az éles, vastag tusvonal semmiképp se maradjon ki, emeld ki a tekinteted.

Cica

Ez az ötlet akkor jó választás, ha utolsó pillanatra hagytad a döntést vagy későn dőlt el, hogy elmész egy összejövetelre és nincs már időd mást összehozni. Készítsd el az alap sminked egy cicás tusvonallal, a belső szemzugod se hagyd ki, hiszen ez a lényeg! Jöhet a bajusz és az orr, két kicsi papír fülecske egy hajpántra és már meg is vagy a last minute jelmezzel!

Wonder Woman

Az idei év egyik legnagyobb slágere volt, hogy saját fimet kapott, így szuper választás, ha az ő bőrébe bújnál egy éjszakára. Ezúttal a képregény inspirálta sminket ajánljuk neked, amivel egyértelművé teheted, hogy kit testesítesz meg éppen. Figyelj az éles, fekete kontúrokra, ne feledd a fejpántot és a vörös rúzst se, majd indulásra készen is állsz! Ha alapból szőke vagy, akkor spray segítségével vállald be a fekete hajszínt erre a néhány órára, ami garantáltan meghozza majd az elsöprő sikert.

Elsa

A Jégvarázs még mindig az egyik legkedvesebb Disney-film, Elsa karaktere pedig remekül előcsalogatható egy sminkkel. Az alap legyen makulátlan és ragyogó, ne sajnáld a hideg, ezüst fényű highlightert sem. A szemeidet hangsúlyozd burgundi, mályva árnyalatokkal és mindenképpen viselj műszempillát, ettől lesz igazán nyílt, babás a tekinteted. Hogy a szemeidet tovább tuningold optikailag, az alsó vízvonalra a fekete helyet most fehér szín használj! A fonatot ne feledd, ettől lesz igazán felismerhető!

Válaszd bármelyiket is, biztosan te leszel a legcsajosabb az év utolsó napján!