A legcsillogóbb sminkek szilveszterre

Közeleg az év azon éjszakája, amikor minden a fényűzésről, a nagy dolgokról, na meg a csillogásról szól. Utóbbi ne maradjon el a sminkedből sem!

Rengeteg sminktippet adtunk már nektek ebben az évben, de a szilveszteri csillogás megérdemel egy külön cikket. A csillámpor legyen a legjobb barátod a készülődéskor, de egyet ne feledj, megfelelő alapot használj alá – krémes szemfestékek, hello! -, valamint minden esetben használj sminkfixálót, annak híján hajlakkot a kész műre. Ami még fontos, hogy az alapozást csak a szemsmink elkészülte után vidd véghez, hiszen elkerülhetetlen, hogy a csillámpor valamennyire lepotyogjon a szemed alá.

Természetesen a végeredménynek csak a kreativitásod szabhat határt, de ha kicsit tanácstalan vagy, mert eddig nem készítettél hasonló sminket, akkor itt van néhány sminkvideó, hogy hová és milyen színt, textúrát érdemes felvinni, ha egy igazán feltűnő, fényárban úszó külsőt szeretnél megkreálni magadnak vagy barátnőidnek.

Klasszikus arany

A legtöbben az arany csillámokért és pigmentekért nyúlnak ilyenkor, örök befutó. Ha ez az első próbálkozásod, ezért inkább biztosra mennél, akkor készíts el egy alap füstös barna-bronz sminket és ennek megkoronázásként vidd fel a csillámport a mozgószemhéjad egészére, de ne túl töményen. Így stílusos marad a megjelenésed, de meg is adod a módját.

Holografikus

Ha viszont éppen azt szeretnéd elérni, hogy a szemsminkedet még 20 méterről is kiszúrják ragyogása miatt, akkor válaszd a holografikus, irizáló glittereket! Készíts egy ezüstös alapot, enyhén füstös technikával, majd a teljes mozgószemhéjadat pakold tele a csillámmal! Ígérjük, hogy a végeredmény káprázatos lesz majd.

Glitteres ajkak

Természetesen nem áll meg a buli a szemeknél, nagyon, sőt, baromira látványos, ha az ajkaidat borítja csillám! Így bár az éjféli csóktól máris elbúcsúzhatsz, biztos lehetsz benne, hogy az ámuló tekintetekért és dicsérő szavakért abszolút megéri majd. Válassz egy rúzst olyan színben, mint amilyen csillámot szeretnél használni. Vigyél fel az ajkaidra glitter-alapot, majd egy ecset segítségével apránként ütögesd bele a csillámport. Ne felejtsd el lesöpörni a felesleget és fixálni a végeredményt!

Csillogó arcélek

Ha szereted a feltűnést, akkor ez lesz a te sminked. Oda, ahová egyébként a highlightert szoktad felvinni, most szórj inkább csillámport! Hogy igazán feltűnő legyen, egészítsd ki néhány nagyobb glitterrel is.

Na, ti melyiket fogjátok bevállalni?